Jump to content

Erdoganne

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Hej! Jag älskar att skriva manus! Jag skulle kunna skriva ett kortfilmsmaus, så du du för stå för handlingen. Jag har en oändlig fantasi, och tycker inget är tråkigt. Så här av dig om det låter intressant!
  2. EXT. Trappuppgång. SANNA, LINDA. Vi hör två kvinnor gräla högljutt. Dörren öppnas en aning. Där ser vi Sannas ryggtavla samt en del av Linda med hennes långa hår. Linda: -Men snälla du du gör en höna av en fjäder nu! Jag menade inte så. -Sanna: Du sa att jag är en pundare! (högljudd och aggressiv). Linda: -Jag sa att du beter dig dig som en pundare! Det är skillnad ju!! Sanna (mycket upprörd , talar mycket högt Och aggressivt nu). -Om man beter sig som en pundare så är man en pundare!! Dörren tvärs över trappen öppnas, där står en äldre dam (tittar nedlåtande på Sanna och Lind).
  3. Jag kan inte redigera vad jag skrivit tidigare, slutet är ju inte !ed
  4. Jag skulle bli tacksam är den ok? Inte? Tack
  5. Sanna är en ung bostadslös kvinna som tar droger för att orka med sitt jobb på Malmskillnadsgatan. En av hennes kunder är Henry ,57, som just kommit ut ur garderoben! Den röda tråden i denna actionkomedi är dock hennes knarkande. Henry har som krav att hon inte tar droger då hon är inneboende hos honom. Det finns ett problem bara: i lägenheten befinner sig Sanna, Henry och den äcklige torsken med en kula i bakhuvudet. Sanna är hysterisk, men de ringer en gammal vän till Henry- Araben Sanna Jag att han försvinner nu!! Henry Jag har hand om det här, gå och sätt dig.
×
×
  • Create New...