Gå till innehåll

Isafalk

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Utmärkelser för Isafalk

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. I juni vad jag och en vän nere i Spanien och filmade lite för organisationen SOS Animals medans vi volontärjobbade där, här är reslutatet, vad tycks? All kritik välkommen:
  2. Jag och min klasskompis gjorde en ''inspirationsfilm'' för en bättre värld, vad tycker ni? Personligen hade jag velat ha mer klipp på när man ''utför'' mer välgörenhet eller vad man säger, exempelvis källsorterar, skänker pengar osv. Menmen, nu blev det som de blev eftersom deadline är snart så hann vi inte filma så mycket mer, bättre planering blir de nästa gång. Ta gärna en titt. Kram :)
  3. Jag och två kompisar spelade in lite under eventet ''Göteborgs största kram mob experiment! - Våga komma närmare'' och det här blev resultatet! Vad tycker ni? All kritik är välkommen! Kram Isa :)
  4. https://www.youtube.com/watch?v=9HZnbExaSWQ Passar på att lägga upp denna som jag och min kompis gjorde för ett tag sedan. Jag filmade en video till hans gitarrcover på låten Time of dying med three days grace (han har också lagt till scream i refrängen). Är relativt nöjd, ser ju mycket nu i efterhand som man hade kunnat göra mycket bättre, men men! Kritik och tips på vad jag hade kunnat göra bättre uppskattas! Förhoppningsvis kommer mer musikvideos upp så prenumerera gärna om du tyckte den va bra! Kram :)
  5. Isafalk

    Stumfilm

    https://www.youtube.com/watch?v=Rp8jG8t4ZEI (hur bäddar man in klippet så de visas här direkt?) Hej! Här är en stumfilm jag och några klasskompisar gjorde i skolan nyligen, den blev lite för oseriös men det är alltid bra med kritik och tips om nån har de. Uppgiften va att få de att se lite gammaldags ut. Jag håller på med flera nya filmer som snart kommer upp, filmade i hd, (med budskap om att skapa en bättre värld) så prenumerera gärna, även om de inte ligger så mycket roligt uppe än. Kram :)
×
×
  • Skapa nytt...