Gå till innehåll

v0rkian

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av v0rkian

  1. Jag har skrivit ut mitt manus, och det är kring 110 sidor långt. Jag undrar hur jag på lämpligast sätt kan "sätta ihop" det så det håller ihop. Jag kan ju inte häfta direkt det är för mycket papper. Vad rekomenderas? förutom att lämna in det i lösblad. //Tack
  2. låt filmen cirkulera kring e familj, var yngsta son har en högsta önskan om att bli snowboardsåkare.. ha möter då hinder på vägen i form av att hans elaka tvillingbror bryter han bräda följt av bryter hans båda ben.. å så lite familjeproblem där emellan.. blir tvärfett! :)
  3. v0rkian

    Cont'd

    Hej! Jag håller på att skriva ett filmmanus som projektarbete i gymnasiet och undrade över en term jag kom över när jag läste några manus, nämligen CONT'D. Vad betyder det och vad står det för? Jag skulle även vilja veta i vilka situationer man skall och inte skall använda det? Det verkar ha något med att en karaktär som har en replik pausar och sen fortsätter med den, men jag förstår inte riktigt? Någon som har lust att ta sig tiden och förklara? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...