Jump to content

rottsho

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Slutade med att jag delade filmen på två delar och la över filerna på två olika DVD-R skivor, då kan man se den som den ska ses digitalt åtminstone. Tack för hjälpen ändå!
  2. Så jag har betalat 6000 spänn för en härlig kamera i onödan? Herregud... Jag vägrar bränna den i så dålig kvalité. Men finns det något sätt så jag kan bränna den i sin originala kvalle? Tack för svaret förresten, kanske inte det jag ville ha som svar men ibland blir det inte som man tänkt sig.
  3. Hejsan, glömde nästan bort att jag var medlem här! Har en fråga iaf. För någon vecka sedan så brännde jag en film på en vanlig DVD-R skiva. Som program använde jag bara Windows DVD-brännare(på Windows 7). Själva filmen var en vanlig Windows media fil, på 4,60 GB(1h och 19min lång). Bildupplösningen var 1440x1080, klippt i Sony Vegas pro 11. Dock hade jag filmat med 2 olika kameror så början av filmen så saknas mycket av "bildrutebredden"(möjligen något som skulle vara problemet). Hursomhelst, problemet med det hela är att när jag väntat fyra timmar på att den ska brännas och sedan släng
×
×
  • Create New...