Gå till innehåll

Albanau

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av Albanau

  1. Albanau

    Skanderbeg

    Jag vill med detta teman visa er mina stora framgångar och dela med mina erfarenheter och kunskaper om filmatisering så det inte följer mig till graven. Jag har skrivit en manus på italienska om den albanska nationahjälten Skanderbeg och hans krigare som spelade en avgörande roll i att sätta stop på den osmanska utbredningen i Europa. Voltaire skrev att Balkanhalvön kunde ha varit befriad från det turkiska oket, om det hade funnits fler ledare av Skanderbegs slag. Tyvärr kan jag inte ge er en bra synopsis om filmens produktion just nu p.g.a. av min trötthet. Jag har en italiensk sida om detta men den är inte riktig klar och därför vill jag ej ge länken. Jag vill bara fråga någon av er om ni har hört talas om den här store manen som kallades för Skanderbeg? Om ni har frågor kring filmen fråga gärna! http://img.photobucket.com/albums/v47/ladislas/Iscanderlogo.jpg
  2. Albanau

    Chocolate

    Adminstratörer eller moderator, !!! RADERA DEN HÄR TOPIC/TEMAN !!!
  3. Albanau

    Chocolate

    Detta besvarar inte på min fråga och ni fjantar er., Jag har en deadline här, jag behöver veta vad filmen Chocolate handlar om, det är inget mer jag begär från er.
  4. Albanau

    Chocolate

    Jag har inte tid för att se filmen, vad handlar den om då?, ge mig namn på skådespelarna? och vad heter dem i filmen?
  5. Albanau

    Chocolate

    Jag skulle vilja att någon ger mig länkar till hemsidor om Filmen.
  6. Albanau

    Chocolate

    Jag skulle vilja att andra hjälper mig att söka fakta om filmen Chocolate, och jag vill även vilja veta era åsikter om filmen, vad ni tyckte och inte tyckte om den och varför? Jag försöker nämligen skriva en filmrecension och har ännu inte börjad att skriva, och det vore oehört bra om ni bidrog i den här diskussionstråden med vad ni orkar och kan. Tack i förväg!
×
×
  • Skapa nytt...