Gå till innehåll

ne-100

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av ne-100

  1. Att livestream en idrottstävling vad gäller för GDRP, streamen kommer även ligga kvar publikt efter streamen Det kommer finnas resultatlistor, namnskyltar och annan text som gör enskilda individer igenkänningsbara. Vad gäller för barn under 18 år? Hälsningar Jonas
  2. ne-100

    Sony NEX-FS100EK

    Fortsätter den här tråden, vilka gluggar ska jag ha? Ingen van fotograf utan kört med videokameror med fast optik, 10x eller 20x zoom. Har skaffat en Sony NEX 7 samma fäste som FS100, som andra kamera men även för kunna filma korta skärpedjup om jag behöver. Just nu känns det som behovet är en mer omfångsrik zoom än kitzoomen 3.5-5-6/18-55, en zoom som motsvarar kitzoomen som ingår i FX100 3.5-6.3/18-200. Är den ett hyggligt alternativ, eller ska man satsa på någon adapter som Novoflex ovan och annan. Har inte tänkt prisnivå höger än 7-8ooo (Sony zoomen) Tamron gör en zoom 3.5-6.3/18-200, för NEX serien. Huvud användandet är film.
  3. Ett tips, som kanske passar väldigt bra för just dokumentär. Sony HXR NX70 (ungefär samma format som CAnon XF100), xlr kontakter, 50p, liten smidig och VÄDERTÄT, och just nu till tydligen ett extrem bra pris 26999 på rajala. Den är nog helt perfekt om det är mer registrering av händelseförlopp i ur, skur och stökiga miljöer, men finns det stort behov av vackert bildarbete, skärpedjup kanske man ska välja något annat eller låna upp någon kamera för just de tagningarna. Många bra fält funktioner som att kunna tömma minnet till extern USB hårdisk utan dator, har inte testat, hur lätt det är. REDIGERING Fungerar fint med FCP X stor burk, har inte testa på MacBook Pro ännu.
×
×
  • Skapa nytt...