Gå till innehåll

radikalkontrollant

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av radikalkontrollant

  1. Tack för svaren! Hehe då va jag lite ute och cyklade med synopsisen då. Jag har lite förståelse för hur manus skall skrivas. har läst en del och spanat in forum kors och tvärs. Att jag skriver på Engelska är som sagt mest på grund av min Amerikanska vän som brukar få läsa de ja skriver, men sen så trivs jag bäst med att skriva på engelska med. Tycker det är ett riktigt kul språk på alla sätt och vis. Skall omarbeta texten lite och börja pilla på ett manus i veckan. så postar jag upp det när jag anser att det har något värde. Ha de gott!
  2. Hejsan folkens! Jag är ny här på forumet men har länge varit intresserad av att skriva manus till film. Det har aldrig blivit av bara. Men nu satt jag i min glamorösa ensamhet och fick en action-komedi idé som kanske inte är direkt revolutionerande utan ganska standard. Hur som helst så skrev jag ner en synopsis av min förbipasserande tanke och tänkte posta den här så får ni som vill läsa. Första gången jag skriver en synopsis så jag är ute efter feedbacken ni har att erbjuda. Har börjat skriva på manuset med men de postar jag när jag har kommit en god del. Jag skriver på Engelska, har en vän i USA som jag brukar skicka mina texter till men filmen kan lika gärna vara svenskspråkig i slutändan. Här är min Synopsis av "Meet Daniel" Meet_Daniel.doc
  3. Tack för snabbt svar till att börja med! - det var de jag ville höra, Jag har förstått att själva filmskapandet och AVP delen har blivit tuff att komma in på. Jag är i egentligen bara intresserad av att skriva manus, och vara mer bakom --> Bakom kulisserna.. har inga kanonbetyg från tidigare men finslipar dessa gamla misstag nu. Älskar att skriva och tror jag har i alla fall en liten begåvning inom ämnet. Kommer att söka nu när ridån hissas upp i februari och se vart de tar mig. kanske vore de finurligt att ta sig an ett högskoleprov utöver komvux delen.
  4. God afton folkens! Jag är vansinnigt sugen på att gå manus linjen i dalarna, har läst igenom tråden så att jag fått huvudvärk, finner man inga svar måste frågor ställas. Risken att frågan redan ställts och mitt flötiga inre missat den finns, och i det fallet ber jag om ursäkt får onödig bump av tråd. MEN Har någon pejling på hur många av sökande till Manus linjen som faktiskt kommer in? "Go fuck youself San Diego!"
×
×
  • Skapa nytt...