Jump to content

marie

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Tack för dina tips. Ska kanske prova lägga in egna kommentarer och berätta själv.
 2. Tack för era svar och tips......Har faktiskt inte kommit igång sedan mitt inlägg. Gick en kurs i iMovie och lärde mig att hantera verktygen men har låst mig på något sätt pga vet inte vad som ska klippas/resp. behållas. Har letat på fristående kurser för att lära sig grunderna i klippning men hittar inget........Eller att någon håller sådana kurser privat?
 3. Jag har små korta filmer (ca 100 st) tagna med min mobil som jag vill sätta ihop. Inget avancerat. Har börjat ladda in dem i iMovie men behöver enkla kunskaper att för att klippa på rätt ställen. Har läst från er filmskola "konsten att klippa film" och undrar om det finns i videoform pga skulle vara lättare att förstå. Eller är det någon som kan hålla kurs på det?
 4. una mattina / jonas kvarnström https://itunes.apple.com/se/album/ziemlich-beste-freunde-una/id521073109?i=521073245
 5. marie

  quicktime

  Det är klart att jag behöver inte ha program på så hög nivå. Filmerna ska bara klippas och sättas ihop. Huvudsaken är att det är lätt att hantera och att de tar formatet MOV samt att det finns kurser eller någon form av interaktiva kurser på internet. Vad är det för skillnad mellan dessa 2 program nivåmässigt? Kostar de något?
 6. marie

  quicktime

  Jag har quictime player och PRO från apple. tack för tipset om andra program. Jag skulle ändå vilja att någon lär mig. Det verkar inte finnas kurser för quicktime. Det finns kurser för Final Cut pro 7. Det kanske motsvarar quicktime? mvh/Marie
 7. hej! Jag har cirka 30 "korta" filmer (cirka 1-2 minuter) av mitt barnbarn som jag har filmat in med min iphone. Jag arbetar i PC-miljö och har programmet quicktime för redigering. Jag skulle vilja lära mig redigera /klippa/; lägga ihop filmerna så att jag får ihop någon form av historia; ev. med rubriker. Jag skulle även kunna tänka mig lägga upp detta i någon form av presentationsprogram som tar .mov. MS-Powerpoint skulle ha varit perfekt men den tar inte formatet mov. Då måste man konvertera till Avi (tror jag). Det verkar inte finnas kurser för Quicktime. Har någon tid att ge mig kor
×
×
 • Create New...