Gå till innehåll

Paranoid Jack

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av Paranoid Jack

  1. Ah, då hänger jag med... Borde kanske vara uppenbart men nu vet jag. Tack!
  2. Hej! Läste just om manus nedbrytning och undrar vad färgerna som står innom parantes i erat breakdown sheet betyder?
  3. [citat=Traxx]Så länge ett program inte har stöd för DVD-9 och kan skriva till DLT för pressning av glasmaster så kan jag inte tänka mig att det använts för en film som T3. Det är bara Encore och DVD Studio Pro som har stöd för DVD-9 av de billigare programmen. Jag känner inte till någon som vågat testa Encore för glasmaster ännu. Vi har gjort flera DVD-9:or med DVDSP2 och det funkar. Annars är ju industristandarden Sonic Scenarist (med vilket dom säkerligen gjorde T3).[/citat] Ville bara påpeka att DVD-lab har stöd för DVD-9, DLT och för att skapa egna script så det kan nog mycket väl ha använts... Priset för PRO versionen är $199 jämfört med Encore som kostar $549! För att ytterligare spetsa på det hela så tycker jag att DVD-lab är ett mer lättarbetat program där de mer avancerade funtionerna finns tillgängliga i bakgrunden... //DVD-lab fantast!
  4. Hej! Sitter med några olika program på burken, testversioner eftersom jag är nybörjare på området. De program jag har är Premiere Pro 1.5, Encore, DVD-lab PRO, DVD Menu Studio samt Edit Studio4. De program jag fastnat mest för är Premiere och DVD-lab Pro. Problemet är att i Premiere kan jag inte hitta något passande exportformat för input till DVD-lab. "The DVD-lab built-in File Browser has the advantage of listing only related files (video - mpg, mpeg, mp2, m2v, audio - mpa, m2a, ac3, dts, wav, aiff, pcm) and most of the image formats." Kan man exportera något av dessa filformat från Premiere? Tip: For those using an external software encoder for encoding DVD compliant MPEG-2 video from an AVI file or other source, it will save you time if you select not to multiplex video and audio and to simply output elementary stream files resulting in separate a video and audio file. It saves time in your encoder and also in DVD-lab. Går detta att åstadkomma i premiere och hur gör man det i så fall?
  5. När du textar på "riktigt" görs det i samma program som du skapar dina DVD menyer t.ex. Encore eller DVD-lab som jag tycker är ett riktigt trevligt program. Vet att det dår finns olika sätt att infoga textningen bl.a. från script av olika slag men jag har aldrig behövt använda mig utav dem...
×
×
  • Skapa nytt...