Jump to content

Wase

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Stockholm
 • Job/title
  Läser till civilingengör i elektroteknik på KTH
 • Name
  Viktor Wase
 1. Hej hopp i lingonskogen! Nu är det så att jag gärna skulle vilja göra musik till din film. För det verkar vara något förpillat spännande! Självklart fixar jag det gratis. (Jag håller på med musik för att det är kul, inte för att bli rik. Då hade jag blivit börsnisse istället) Jag håller till i Stockholmsområdet. Inte för att det spelar någon större roll i dagens digitala moln-samhälle, men jaja. Lite av det som jag har gjort ligger även uppe på detta omtalade moln: Music for your Movie by NinjaGuldfisk on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Hoppas det ska smaka (:
 2. Oj! Det här var seriösa grejer! :-O Men om scenen ska vara 2 min lång och det ska vara dialog i den så måste min föreslagna musik ändras en liten smula. Vilket inte innebär några problem överhuvudtaget, men de andra i forumet kan ha rätt: det är nog lättare att göra sånt om man har någon slags inspelning att gå efter. MEN när/om ni väl sätter att spela in, om du då tycker att musiken fortfarande är rätt så bra hjälper jag gärna till. Gratis, så klart (: Mejla mig i så fall: waseviktor@hotmail.com
 3. Den här frågan är nog så off-topic som det bara kan bli, men jag blev lite nyfiken. Om du heter Carl och ditt username är sture2k, innebär det att ditt riktiga namn är Carl-Sture? (:
 4. Det är sant att det skulle bli både lättare och bättre om man kunde se filmen i sig. Om det finns något inspelat kanske du kan ladda upp det här? (:
 5. Det är ju svårt att veta vilken slags känsla som du är ute efter då man inte har sett scenen. MEN, du skulle kunna använda den här: Music for your Movie by NinjaGuldfisk on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Jag gjorde den igår kväll (:
 6. Nu är förvisso den här tråden 4 år gammal, men det kan väl vara värt ett försök ändå! Behöver du fortfarande musik till din trailer?
×
×
 • Create New...