Jump to content

skorpans

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Jonatan Arnberg's sounds on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Kollade in din vimeo. Ruggigt snyggt, och otrolig musik. Kudos!
  2. Hej Jag gör musik till din film gratis, och om du inte gillade den behöver du inte ta med den. På grund av detta så kan jag bara anta att du inte kräver referenser eller annat då ni ändå har makten att när musiken är färdigproducerad - i sista stund ändå kasta den i papperskorgen. Allt jag kräver i gengäld är att om du väljer min musik så skriver du med mitt namn i för och eftertexterna, samt på skivfodralet, ja. Var du/ni än väljer att visa upp "credits" för filmen. Ett kontrakt angående detta för att göra det mer tydligt kan vi givetvis komma överens om, så vi inte ska behöva trilskas så
  3. Hej, Jag kan göra det gratis. Hör av dig mvh Jonatan
  4. yo man! Javisst, jag är på. Jag går i tankar om att spela in en film. Vi kan ju typ, adda varann på skype eller msn, facebook? Har haft en bra jävla egoboost denna morgon så jag vill förhoppningsvis komma in i banorna på att skriva ner något slags manus. Har en novell/historia på G som jag kanske fortsätter på. Jonatan arnberg heter jag på facebook. har en bild på P-diddy som kollar förvånat på ett par dollar-sedlar, med en min som säger "what is this... I dont even..." :)
×
×
  • Create New...