Gå till innehåll

FloatR

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för FloatR

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. FloatR

    Flimmer vid Slomotion!

    Ok, då e jag med.. Hur pass sämre kvalité snackar vi om då?
  2. FloatR

    Flimmer vid Slomotion!

    Ok, fast alla de "små" klippen jag satt ihop och kört ut i ett enda stort är borttagna. Så jag sitter med ett långt klipp med slowmotion, stillbilder och reverse i, och kan inte komma åt att ändra de små klippen för sig. Spelar det nån roll eller blir omöjligt då? Edit: Borde samma inställnings möjligheter fungera i TMPGEnc?
  3. FloatR

    Flimmer vid Slomotion!

    [citat=walfridson]Klipp med reverse, måste du reversa fieldsen. Upper sätts till lower Slowmotion & stillbilder, sätt deinterlace på[/citat] Ok, jag va nog lite otydlig i mitt inlägg. Jag är inte så rejält hemma på detta, men i vilket program kan man lämpligast göra det?
  4. Tjing. Jag har ett stort problem. Under sommaren som varit så har jag och en kompis filmat alla Jetski tävlingar vi varit på och har nu suttit x antal timmar och redigerat ihop allt. Vi har använt oss av ett enkelt redigerings program "Ulead Video..." har jag för mig att det hette. Alla avsnitt i filmen är "utkört" i Dv 720x576 PAL. Sedan kodade jag om klippen från avi till mpeg2 i programmet "TMPGEnc" och gjorde iordning Vob filerna i "TMPGEnc DVD Author" för att sedan bränna ut med Nero. Till problemet nu... Vi har använt oss av några klipp där vi fryst bilden, och några när vi har kört med slowmotion. Och nu när man spelar upp DVD:n på vanlig 50hz tv så flimmrar det ganska bra jusst vid stillbilder och slowmotion, även med klipp som vi kört "reverse" på. Vi har ju även gjort bort oss lite eftersom vi tagit bort de "småklipp" vi använt för att skapa själva stora klippet. Så grejjen vore om det fanns nåt slags program med nåt sorts filter som rättar till det där. Mycket på en gång, men jag är tacksam för att svar!
×
×
  • Skapa nytt...