Gå till innehåll

andreasingo

Medlemmar
  • Inlägg

    194
  • Blev medlem

Statusuppdateringar postad av andreasingo

  1. Jag är med på det där du skriver om besattheten, så är det med min film också "Alien Forever", man tröttnar i perioder, sedan börjar man igen. För det är något man bara måste berätta. Få ut ur sitt system liksom.

     

    Angående dina andra projekt:

    Okej. Då har du en hel del projekt att jobba med. Själv planerar jag en trilogi av filmer, i samma stil som Alien Forever. Så jag har att jobba i flera år.

     

    Angående mitt manus:

    Då väntar jag på kritiken. Nu, har jag visserligen bestämt att göra film av det jag skrivit men kanske upptäcker du något grovt misstag som behöver rättas till. Ha det!

  2. Hejsan! Bara undrar hur det går med långfilmen? Skriver du manus eller ligger det på hyllan? Är grymt intresserad av vad du gör med den här storyn. Berättelsen har liksom växt i huvudet, faktiskt måste jag säga att det är något av det mest intressanta jag någonsin läst. Tänkte att du ville höra det. =)

  3. Jag är klar med första utkastet till mitt manus "Alien Forever" som hamnade på 46 sidor. Lade upp en länk i forumet. Du sade att du gärna ville läsa manuset när det blev färdigt. Detta uppskattar jag. Så, om du kan läsa och skicka kommentarer vore jag tacksam. Har verkligen jobbat och slitit mitt hår. =)

×
×
  • Skapa nytt...