Jump to content

zhred

Members
 • Posts

  7
 • Joined

zhred's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Quicktime funkade inte så bra, har PC så det är nog mer menat för Mac, ska nog rendera filmerna i okomprimerad AVI och sen rendera och komprimera hela filmen i Premiere :)
 2. Hej! Jag använder Windows Media formatet, kanske ska testa Quicktime formatet, men blir inte filerna väldigt stora?
 3. Hej! Jag och Sony Vegas är kompisar men nu när jag har en HD kamera så vill jag få ut all kvalite som är möjlig. Jag har en Sony HDR-CX115 och sparar i högsta upplösningar o.sv.. men om man gemför originalfilen mot den renderade så är den renderade lite mer ljus och, mycket av kontrasten försvinner av det. Är det någon som har tips på inställningar? Mvh / Daniel
 4. Vilken av kamerorna ska jag köpa? både är bra i lågt ljus men det är cirka 890 kr skillnad Samsung 2 905:- Sony 3 790:- Tips ? :)
 5. okej, jag har ett att dom har satt dom på bomar om man använder FurryHead Windscreen, anledingen till varför jag vill göra så är för att jag inte vet något annat alternativ utan att behöva köpa en ny kamera, vet du ? :)
 6. Den verkar billig och bra, om den är bättre än min mic i min dv kamera från 2006 så är jag nöjd :), Jag tänkte spela in en Film med dialog mellan 2 personer utomhus och ha den på en lång stav sådär ovanför bilden som man brukar ha, tror du det funkar för de? avståndet mellan mic och personer blir inte för långt eller vad tror du?
 7. 40 stycken som läst men ingen hjälp? En enkel fråga, Går Zoom H1 att använda till att få bra ljud vid filminspelning, hur långt avstånd ifrån personen måste man stå?
×
×
 • Create New...