Gå till innehåll

kung.se

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev medlem

Utmärkelser för kung.se

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Nu fattade jag vad du menade med "After Effects Boot ini mod", och det gör jag inte om :) Det fungerade en gång när vi hade ett annat program på kontoret som krävde 4GB ram. Men sen när jag skulle testa det på min dator gick det mindre bra. Inte att rekommendera. :)
  2. Halleluleja! Jag kollar ditt tips, annars är får det bli till att köpa CS5an Tack alla för svaren!
  3. Jag har precis köpt en ny burk som har en Intel Core 860 i7 2.8GHz, 8GB ram och Win 7 64-bit. Men när jag startar upp AE CS4 så står det bara att den använder 4GB. Man vill ju att den ska använda så mycket som möjligt. Finns det någon inställning man kan göra? Tack!
  4. Underbart! Då är det bara beställa CS5an då :)
  5. Hmm, men jag har inga problem att redigera AVCHD filer som körs i högre upplösning. Det måste bero på att timelinen blir gulmarkerad. Någon inställning, någonstans.. :) eller?
  6. Hej, Jag har problem med att se och redigera .mov filer från en Countur 1080 (http://www.vholdr.com/) kamera. När ska ska titta på klippet så börjar det hacka duktigt efter ca 3 sekunder. När jag lägger in klippet i timelinen så blir det gulmarkerat. Tittar jag på det i WMP fungerar det fint. Kör Windows 7 (64-bit) Testklipp: http://www.theunitpaintball.se/filmer/FILE0001.MOV Tack!, /Peter
  7. kung.se

    Slö rendering i CS4

    Tack för svar! Max, När kommer nästa version av PPro? :)
  8. kung.se

    Slö rendering i CS4

    Ah, menade ju Premiere :). Men snark... Använder AE GPUn?
  9. Hej! Jag har precis köpt en ny dator som innehåller bland annat: INTEL CORE I7 2.80GHZ 8MB CORSAIR 8GB DDR3 GEFORCE GTX 285 1GB GDDR3 PCI-E Jag hade ju förväntat mig att renderingen skulle gå betydligt fortare. ca 5000 frames tog väl 6 minuter. AVCHD format. Är det några inställningar man måste göra i CS4an eller på grafikkortet? Känns inte som att GPUn används..
  10. Jappz. Jag har provar 2 olika konverteringsprogram, men resultatet blir inte bra. Sen har jag även testat köra dem direkt i Premiere, men jag kanske väljer fel sequence format..? Vet du vilket man ska köra?
  11. Hej! Jag har lite gammalt DV (16:9) material som jag håller på och klipper ihop. Dock så är en del utav materialet filmat med någon HD kamera som har pumpat ut .MOD filer. Någon som har en lösning på problemet? Går det att få in i CS4an? Konverteringsprogram? Tacksam för svar!
  12. Äh kör ju gamla hederliga XP på en laptop.. så jag misstänker ju att den som är för klen. Men som jag sa, det har fungerat, och jag ska väl säga att det aldrig har varit 100% fungerande. Det stänger ner sig med jämna mellanrum osv.. Det blir väl till och köpa en ny dator antar jag.
  13. Här har du en test fil.. http://sprend.com/download.jsp?FileId=yCTE4iPgM8JS22uUx25P
  14. Det är en JVC HD-30 som jag filmat med. Vad har du för mailadress? (så kan jag skicka via skickafilen.se) Det sjuka är att det har fungerat..
  15. Yes! Allt är uppdaterat! Men ska jag välja "P2 Movie" och "DVCPROHD 1080i" när jag ska konvertera? Får den där satans gröna rutan igen :)
×
×
  • Skapa nytt...