Jump to content

novis1

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Everything posted by novis1

  1. Fixat. rensade ut alla gamla codecs. Laddade ned nytt och nu fungerar allt.
  2. Hej, en liten ljusning. Laddade ned Codec tweak tool och "kryssade" vilt i rutorna. Till min förvåning så fick jag "liv" i en film , men det var bara på den sekvensen, nästa filmsnutt var "död". Fick meddelande:Det går inte att importera filen C:\Documents and Settings\Eilert\Skrivbord\Elvis Forever\SL740024.AVI eftersom codec-filen som krävs för att spela upp filen inte är installerad på datorn. Nu behöver jag hjälp, hur fixar jag det?
  3. XP,servicepack 3. IE 7. Helt plötsligt slutade WMM fungera. Det står i filmrutan antingen stopped eller paused. Har letat och kört en del från google men får inte till det. Det är samma fel med både filmer som stillbilder. Några kloka tankar till en novis pensionär.
  4. Ursäkta en pensionär som tycker om att labba med datorn. Har några små filmsnuttar från en digitalcamera som jag tänkte lappa ihop till en film i Sony vegas platinum 8.0. Filsnuttarna är i avi format(xvid). Ljud fungerar men ingen film. Får upp meddelande: "Stream attributes could not be determined." har letat på google och laddat ned olika codecs men inget hjälper. Får inte till det. Vore tacksam om någon kunde hjälpa på ett lätt språk så att även jag som mycket novis kan förstå hur jag ska gå tillväga. Tack på förhand
×
×
  • Create New...