Gå till innehåll

touchscreen

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av touchscreen

  1. Jag hör vad ni säger. Bilderna är till för att få kontrast till Stockholmsbilderna, anledning till att jag valde att beskära och förflytta osv var för att de inte skulle vara så platta. Tänkte lite "Ebbe-The Movie" där de iof gjort mycket långsammare pos. förflyttningar med helt andra slags bilder.
  2. Hej! Jag fick i uppdrag att göra en promo/enkät-film åt Föreningen Norden som anordnar en uppsatstävling för Sveriges gymnasieungdomar. Kort och gott, det blev 5 dagars intensivt arbete med filmning och efterbearbetning, men jag blev nöjd med resultatet. En kompis till mig gjorde musik, då det inte fanns pengar till STIM och liknande och jag fick tillstånd av Islands turistbyrå att använda stillbilder från deras fotobank- STORT tack! Men feedback är alltid trevligt, så kolla, kommentera och är du i målgruppen- delta! Första priset är en resa till just Island och de 15 bästa bidragen kommer bli publicerade i bokform.
  3. Måste hålla med att den var riktigt grym! Gillade speciellt stilen med gubben på stan och t-banan! kill your darlings till nästa reel och kanske jobba mer med att förmedla en känsla?
  4. Hej hej! Jag och min klasskompis Alex blev kontaktade av Chrille Odebrand som ville ha ett "livekollage" från en spelning på Göta Källare. Vi tog oss an det och här är resultatet! Tyvärr blev ljudupptagningen från mixerbordet pajig, därav CD-ljudet och av någon anledning har youtube fått vår textgrafik att se pajig ut. Men utöver detta blev inblandade parter väldigt nöjda. Haha. Kom gärna med synpunkter, det är alltid roligt!
  5. Tja! Kolla gärna in vår reklamfilm för Walk On Water. Kom gärna med synpunkter, alltid kul! Jag har klippt bl a :) BTW! Den är gjord med nollbudget. http://www.youtube.com/watch?v=YPiZrjHinDE
×
×
  • Skapa nytt...