Gå till innehåll

friflaj

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Utmärkelser för friflaj

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. friflaj

    Ny dator

    vet att det säkerligen har skrivits trådar om detta och jag har läst igenom många av dom. men nu sitter jag fortfarande och fattar inte ett smack av vad jag ska ha. ska köpa en ny dator som jag bara kommer att använda till after effects. idag har jag en vaio, en macbook pro och en imac och ingen av dessa är särskilt snabb och det ger mig sån huvudvärk. så vad ska jag köpa? kan tänka mig att lägga typ 20.000 för bara datorn utan skärmar och sånt. ska jag köra vidare på mac? eller hoppa tillbaka till pc? snälla någon...säg vad jag ska ha så kan jag fortsätta med jag gillar och slippa glo runt på teknik tjafs som jag ändå inte fattar ett skit av.
  2. helst vill jag ha en kamera med möjlighet till minst sporthus så den tåler vatten. inte så att jag dyker med den men den ska iallafall palla med atrt man trillar och doppar den ett par sekunder.
  3. hej. Ny här inne och vet inte om detta varit uppe på tapetten innan ,,..... Jag har idag en sony hdr-sr12 som jag mest filmar wakeboard åkning med. Till den har jag ett sport hus så att den inte får på sig allt för mycket vatten då jaghar den på bla annat en hjälm när jag åker. Nu har jag äntligen fått nog med cash och köpt mig en MacBook Pro och Adobe premiere cs4 som jag hade tänkt att börja klippa med. Fast jag tycker det bara blir skit av det hela. Kollar jag på tvn har den bra bild men i datan ser det bara kass ut. Och till på köpet har den nu den senaste tiden börjat få en del glitzhar i mina filmer. Ska jag ge upp och hitat en annan kamera eller är det bara jag som gör något fel? Hållt på flera dagarna och är inte nöjd. Funderar strongt på att köpa en mycket billigare Sanyo vpc-wh1 istället....fast jag vet att min nuvarande sony bordde lätt kunna ge mig det jag vill ha. Om någon till på köpet vet någon annan nybörjr kamera som kan filma bra slow motion längre än mina nuvarade 6 sekunder hade det oxå varit toppen.
×
×
  • Skapa nytt...