Gå till innehåll

Pibb

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Allt postat av Pibb

  1. Pibb

    Julkalendern 48

    För att varje avsnitt är ca 2 minuter långt. 2 x 24 = 48 :)
  2. Pibb

    Julkalendern 48

    Kan vara mycket folk som är inne och försöker se den, men låt den stå på och ladda och vänta ett tag så borde det gå att se så småningom.
  3. Jag har tillsammans med ett stort gäng gjort en julkalender som heter 48. Den är inspirerad av TV-serien 24 - alltså spännande, 24 avsnitt, och terrorism. Vi har jobbat med manus, storyboard och gjort musiken själva. Så, följ gärna med den, och säg vad ni tycker. :) Allt är inspelat i Österbotten, Finland, av ett gäng finlandssvenskar. Många av skådisarna och andra medverkande spelar i fotbollslaget Munsala United, dock inte alla. Vi är på andra avsnittet nu, så här den 2:a december. Så, gå in på länken nedan och titta. :) http://www.munsalaunited.fi/media.php#
  4. Pibb

    Den andra chansen

    [citat=gorse]Jag vet inte om det spelar någon roll om filmen har någon regliös relation eller inte. Jag har egentligen lite svårt med nördar. Jag tycker det spricker direkt på vad tjejen ser i grabben med coca-cola-bottnar. Har de haft någon första chans, egentligen? Eller är det lytes-komik, att driva med folk som aviker från normerna? Att det är en konspiration mot grabben, där tjejen är lockbete för att jävlas med grabben? [/citat] Vi lånade min pappas glasögon och satte dem på min lillebror.. tyckte han såg rolig ut i dem när han blinkade, eftersom han fick så fantastiskt små ögon i dem. :) Kalla det lytes-komik om du vill, men vi hade iaf roligt åt det! :)
  5. Pibb

    Den andra chansen

    Hm, vad seriöst man tog detta här.. visst har ni en poäng i vad ni säger.. men vi gjorde filmen på en kväll tre dagar innan den skulle lämnas in efter en kort session brainstorming. Vi kom på tre "ordvitsar", om man säger så, som hade med en andra chans att göra. 1. Man frågar chans på någon 2. Man får ett andra chans kort 3. Man får en andra chans att leva Sedan lade vi till den verkliga andra chans som man som kristen oftast talar om. Alltså den vi fått av Gud.. Men filmen är inte till för att frälsa någon om ni trodde det!? Det är bara ett försök till en kul film på temat "den andra chansen". Jag håller dock med i manuskritiken, manuset kunde vi ha jobbat betydligt mer på. Där handlar ju bara om den tid man lägger ner. Wallin - "Vad har filmen med kristendom att göra överhuvudtaget? De spelar Monopol, och Sjunde Moseboken förbjuder all form av spel." Tänk om det ens fanns en Sjunde Mosebok.. och sen var det inget som sade att filmen skulle ha något med kristendomen att göra. Det enda man hade att gå på var temat "den andra chansen", som sagt.
  6. Hej, tänkte tipsa om en film jag, min flickvän och min lillebror gjort till en tävling som tidningen GYRO anordnat. Man skulle göra en film på högst 4 minuter på temat "Den andra chansen". (Det är en kristen tidning.) Och det har vi nu gjort.. Den finns att beskåda här: http://www.gyro.se/plus/webbtv/Videotavling_Umea.wmv Ge gärna kommentarer på den här! Var den bra, rolig, spännande? Och om ni vill så får ni väldigt gärna skriva ett mail till video@gyro.se och rösta på mitt bidrag. Skriv "Videotävling" i rubriken och att det är bidraget från Umeå ni röstar på så har jag chansen att vinna en digitalvideokamera så att jag kan göra ännu mer film! :) Ha det! /Pibb (De andras bidrag finns här om det är intressant: http://www.gyro.se/undersidor/video/default.asp)
  7. Ska försöka få upp den nånstans på internet igen nån dag, men just nu har jag inget ställe att lägga upp den på tyvärr.
  8. Ja, va bra att jag kunde förlänga ditt liv! :) Det var nog den första riktigt "seriösa" musikvideon jag gjort så jag fokuserade mest på att få det att se ut som en typisk pojkbandsvideo. Kollade igenom typ alla av Backstreet Boys och några andra och försökte lära mig alla dom typiska rörelserna.. :) Men det kommer nog fler videos till hösten! Tyvärr går det inte att se videon på nätet längre dock.
  9. Hej, jag är ny här på forumet och tänkte bara passa på att tipsa om en pojkbandsvideo jag gjort för ett ungdomsmöte i Pingstkyrkan här i Umeå som kallas för Centrum. Ni får gärna säga vad ni tycker om den! :) http://jojjas.mine.nu/movies/tokigheter/weststreetthat.wmv
×
×
  • Skapa nytt...