Gå till innehåll

PappMacka

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för PappMacka

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. PappMacka

    Kokain

    Druvsocker is the shit, förbered på att näsan kommer börja rinna bara. =)
  2. Vet inte hur din budget ligger till, men ta kontakt med Anders Lexne, skittrevlig snubbe och har ett vapenutbud på alldeles för mycket(!). Vet inte hur mycket han tar i arvode dock. Annars har Panorama Film och Teatereffekter ett smärre utbud också. Ta kontakt och kolla. =)
  3. PappMacka

    Bildteknik...

    Mjo, Adam Berg är ju en legend, men till just en himmelsk drog är det Johan Renck som står för underhållningen. =) Näe fan, det är ett riktigt läckert mysterium. Fast vi lite närmare granskning så skulle det nog kunna vara GS i det här fallet också, miljöerna är såpass hoppiga så det blir svårt att urskilja. Lite kreativ lek med förstoring + förflyttning/rotering skulle nog kunna fixa biffen. Men fy fan vilket jobb det skulle vara... :o
  4. PappMacka

    Bildteknik...

    ...Eller vad man nu ska kalla det. Iallafall, nu har denna random gute googlat runt till det bästa av hans förmåga och inte hittat ett skvadevatt. SÅ, jag tänkte ta och pröva min tur på det här forumet, och för att inte starta en helt ny tråd inleder jag med ett: Hej alla! =D Nu till en liten bakgrund: Jag har kollat på en hel del musikvideor på senaste tiden i samband med ett slutprojekt jag är delaktig i och jag har kommit fram till att musikvideor har ofta väldigt skumma men kreativa kameravinklar och rörelser, och den jag har i åtanke JUST NU, är av Kent. Det jag har fallit för i den här videon är att kamerans fokus är "inriktat" på bandets ansikten och dylikt (det går inte att missa), medan resten av rummet är som en vanlig kamerajordbävning eller hur man nu ska säga det, och jag är så jaekla nyfiken på hur det är gjort. Det KAN ju vara så simpelt bara att fotografen har en sjuhelsikes känsla, menmen.... Tackurr på förhand! =)
×
×
  • Skapa nytt...