Gå till innehåll

Pocketpain

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för Pocketpain

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. yes, fnular på ett storyboard bara. Kommer spela in videon med Sanyo HD2000 så det kommer väl bli väldigt amatörmässigt. Någon som har något tips för att göra videon häftigare, feel free. Tack!
  2. Hej, jag är amatör men ska spela in en musikvideo med ett popband. Plotten är att bandet sitter på en ö som är så grund att det ser ut som om dom sitter i vattnet. Dom ska sitta på stolar eller i en soffa. Tanken är att delar ska spelas upp i slow motion, så måste jag väl fixa låten upp-pitchad? Om jag spelar upp låten och dom mimar i dubbel speed och sedan fixa slow-motion i halvspeed då borde det väl synka? Spelar in med 60fps - full HD. Jag har Final Cut express. Tips?
  3. Tack så jättemycket för tipsen! Så det här att vissa säger att den inte är prisvärd, det stämmer alltså inte? Jag är supersugen på HD2000, men det kanske räcker med HD1010 då?
  4. Tänkte filma filmer i bra kvalité för webben. Upp på Vimeo. Mest för kunder som vill ha filmer på deras hemsidor (som jag gör) men hade också tänkt att filma en liten humorserie på skoj och sen upp på nätet. Men iom att båda kostar ungefär lika mycket så undrar jag vilken som är mest prisvärd. Ett stort plus med HD2000 tycker jag är pistolgreppet, verkar sjukt smidigt och lätt att dra med. Finns någon vidvinkel-lens som ska kosta 900kr som man kanske ska satsa på också. HV30 (HV40) är ju klumpigare men verkar vara mycket mer populär och generar kanske bättre kvalité i slutändan. Men iom att jag bara ska filma för webb så känns det kanske lite overkill? Redigerar gör jag i Final Cut Express för tillfället. En annan sak jag ska satsa på är bra ljud, vilken egentligen är mitt huvudämne. Men där antar jag bara att det är rätt mick som gäller. (Röde?) Tacksam för tips! MVH
  5. Sanyo HD2000 eller Canon HV30? Plus och minus. Tackar!
×
×
  • Skapa nytt...