Gå till innehåll

PirrePuder

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för PirrePuder

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jo det kanske det är :P Jag kollar också alltid där såklart, men när jag kollade där sist så var röde NTG-1-mikrofonen billigast där. Så jag antog att det var ganska bra där. Tack för svaret!
  2. Vart köper ni era kameror och mikrofoner mm. Jag brukar kolla på cyberfoto.se. Tack!
  3. Jag har fulla versionen. Tack för svaret! Jag ska testa programmet nu.
  4. Finns det något program som du kan rekommendera då? Tack för svaret!
  5. Finns det ingen annan som vet? Tack för svaret i alla fall auricauric
  6. Nu har jag kollat runt jävligt mycket och nu kanske jag kan formulera frågan lite bättre. För det första så är det ingen DV-kamera, alltså den filmar inte på band, den filmar direkt till sin hårddisk. Det andra jag har kollat är att den filmar i .MP4 -format (MPEG-4). Ingenting verkar fungera och jag håller på att tappa hoppet. Jag blev väl för ivrig med att köpa en kamera så att jag köpte fel. Om jag bara hade sett den här hemsidan lite tidigare... Jag hoppas verkligen att någon snäll själ kan hjälpa mig med detta. Tack!
  7. Tjena! Jag har precis köpt en Samsung HMX20C och är skitnöjd, förutom att jag inte får in mitt filmade material i Premiere. Jag har filmat både i 1080/25p och 1080/50i. Jag använde mig av CS3, men då stod det bara att Premiere inte stödjer det formatet. Nu har jag skaffat CS4 och där kan jag importera filerna men det blir bara ljud eller en korrupt fil som inte går att spela upp. Jag tänker inte använda mig av något annat program än Premiere då jag tycker att det är bäst helt utan tvekan. Jag är ganska ny med HD-tekniken och det skulle vara guld om någon kunde hjälpa mig! Tack! P.S. Jag är ny på Voodoo film och jag tycker att den här hemsidan verkar skitbra! D.S.
×
×
  • Skapa nytt...