Gå till innehåll

spikpistol

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av spikpistol

  1. Jo, tekniken och allt i dess väg har jag fixad. Men 10 000 plus procent?, eller bara en av dom. Och isåfall vilken skall jag föredra?, Vårat huvuduppdrag är uppstigande. Ni kan själva lyssna lite http://attaband.com/ :)
  2. Jag är lite rädd att skrämma iväg dom med alldeles för höga priser, men känns det lämpligt? Det bandet som ville att vi skulle filma har även tipsat festivalens ledning (för fler artister som kanske vill ha filmat, eller åt självaste festivalen). Artisterna vad jag vet är nästan alla osignade, fast ändå framgångsrika och på väg upp. Så det är nog rätt varierat med deras olika budgetar.
  3. Hej! Jag har nyligen fått en förfrågan av ett halvstort punkband som vill ha en spelning filmad. (Hela spelningen: 40-60 min). Jag är på plats med två Canon XH-A1or, En HV-30 och även en ljudtekniker (som tur är kompis) som fixar ljudmix till ena kameran. Nu är frågan, vad skall jag begära för detta? Vi har alltid jobbat gratis innan, men nu kommer det första lite större jobbet och här står vi och vet inte vad man skall ta. Tacksam för all hjälp! :)
×
×
  • Skapa nytt...