Jump to content

Morph till Premier eller annat


Simon P

Recommended Posts

  • 2 years later...

Hur gör man för att kunna använda Winmorph när man är inne i Premiere? Jag har installerar det, men effekten finns inte i Premieres effektväljare.

 

EDIT: Nu la ja in pluginfilen i adobes plugin mapp, så nu finns debugmappen iaf i listan över effekter men ja kan inte använda den eftersom de då står "unable to load winmorph".

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

jo det där känner jag igen. Jag har aldrig fått winmorph att fungera till premiere bara kraschar och håller på, och när jag försöker köra den fristående så är det bara en tidsfråga innan den kraschar igen, vad är det vi gör som är så fundamentalt fel?

 

gembender: att morpha mellan bilder är en slags avancerad fading... den inte bara tonar över till nästa bild, utan den förvrängs så att formerna i bilden passar den nya bilden. Detta bara om man berättar för den vilka former som ska föras över till vilka och det gör man oftast med diverse vektorer. Det används ofta för förvandlingar när tillexempel en människa blir till ett djur. Det utnyttjas även för att bland annat byta ut stuntpersoners ansikten och sånt. Lite mer avancerade exempel finns i Bullettimefilmerna där dom lägger till ytterligare bilder mellan kamerorna genom att "morpha" mellan dom... hoppas det klarnade lite om det iallafall *

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...