Jump to content

Problem med Adobe Premiere Elements


neolit
 Share

Recommended Posts

Jag använder programet Adobe Premiere Elements och det går jätte bra, och mycket bra program för nybörjare och lite mer än det. Men, det har uppstått ett problem nu. Nämnligen, när jag sparar arbetet i MPEG2 (DVD-format) och sedan spelar upp på Windows media player så ser filmen lite "hackig" ut och ljudet likaså.

 

Jag fattar verkligen inte vad det är som är problemet. Däremot, när jag sparar som SVCD (super video CD) så hörs ljudet som det ska och bliden också.

 

Någon som har haft liknande problem, eller kan tänka sig någon möjlig lösning på det. Är jätte frustrerad. Fy fan, när man väl var klar med all redigering och sedan inte fungera, hmm.

 

Tacksam för svar och hjälp

 

Neo

Link to comment
Share on other sites

[citat=neolit]Nämnligen, när jag sparar arbetet i MPEG2 (DVD-format) och sedan spelar upp på Windows media player så ser filmen lite "hackig" ut och ljudet likaså.[/citat]

Använder du färdiga presets rakt av eller ändrar du i dom innan du exporterar filmen?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...