Jump to content

Sveriges största Fiskfilmsfestival!


Jorgen

Recommended Posts

Lagom till att laxen stiger i Byske- Åby- och Kågeälven drar Byske Laxdal igång Sveriges största fiskfilmsfestival 27-29 maj. Från fredag till söndag eftermiddag berättar några av de främsta inom svensk fiske-film om sina äventyr bakom och framför kameran i och ovan vattnet.

 

Jussi Sjölund från Mountain Media tar oss under festivalen med på ett svettigt äventyr i Belize för att möta en flugfiskares ultimata utmaning-saltvattenstorpederna, Tarpon och Bonefish.

 

Mikael Frödin är en av Sveriges mest internationellt kände flugbindare och laxfiskare. Har fiskat över hela världen, figurerat i flera TV- och video produktioner, skrivit flera böcker samt är fast medarbetare i Skandinaviens största fisketidningar. På festivalen berättar han om "Helvetet framför kameran"!

 

Martin Falklind är fiskaren, författaren och filmaren som har ägnat hela sitt liv åt fiskefrågor och fiskar. Martin Falklind, redaktör för Fiskejournalen, kommer till Byske Laxdal för att föreläsa och visa film från sina världsomspännande expeditioner. - Det blir mycket action och dråpliga bakom-kulisserna-historier, lovar Martin Falklind.

 

 

http://www.byskelaxdal.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...