Jump to content

Hjälp med att utveckla karaktärer


Christoffer Andersson
 Share

Recommended Posts

Hej igen! Jag ska göra ett nytt försök och se om jag inte kan vara lite tydligare med mina önskemål.

 

Jag är en ganska färsk manusskribent med kreativitet och fingertoppskänsla för både berättelser och med 15 år av musikutövande i bagaget. Skrivandet har alltid funnits med mig, och för ett drygt år sedan upptäckte jag Celtx. Oh, Mama!

 

Till vardags arbetar jag som frilansande skribent(suprice!) och min fritid ägnar jag åt skrivande i form av noveller och manus.

 

Då manus är vad som är relevant, och det jag tycker är roligast, har jag ett projekt som jag arbetar på just nu. Jag hoppas hitta likasinnade eldsjälar här som kan hjälpa mig att utveckla karaktärerna i projektet. Jag är riktigt vass på att skapa historier och händelseförlopp, men inte lika vass på karaktärerna har jag märkt.

 

Mitt projekt är en serie som utspelar sig i Sverige med tre bröder i spetsen. Serien är en twist på nordisk mytologi och skulle kunna beskrivas enkelt som en svensk motsvarighet till den amerikanske succéserien Supernatural. Bröderna är ättlingar till huvudkaraktären i en av vikingatidens främsta hjältesagor, och bröderna måste kämpa lika mycket mot mytologiska väsen och dolda sanningar i historien som mot sina egna minnen av en trasig barndom för att överleva.

 

I nuläget har jag färdigställt en plot på 14 säsonger, och jag nyligen inlett det omfattande arbetet med att bryta ner första säsongen och skapa små smaskiga detaljer.

 

Vad jag behöver hjälp med är som sagt att utveckla karaktärerna. Har du öga för karaktärer och deras utveckling i en lång och omfattande historia skulle jag väldigt gärna vilja höra av dig! Jag har mycket att lära mig av dig!

 

Tack för mig och hoppas att vi hörs!

 

MvH

Christoffer Andersson

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...