Jump to content

Pro CC fråga igen..


anders10
 Share

Recommended Posts

Även om man kan läsa sig till Adobes info angående systemkrav för P Pro CC så verkar dem ofta vara i underkant kan man tycka. Samma med olika spel som fungerar helkasst eller nästan inte alls om man följer vad som står på fodralet. Vill inte få samma lagg i redigeringen, så en vettig lösning hade varit guld:) inte ute efter någon värsting spel/hollywood-redigeringsdator... Bara det funkar ok så är jag helnöjd.

 

Så därför är min fråga: Blir det extremt stor skillnad på tex en: I7-4710MQ och en I5-4200M? Tänkte ha det i en Laptop med Nvidia GeForce GT 750M och 8 ram. (Kan kanske iof sätta in 8 ram till) Ska klippa kortfilmer och dokumentärer filmat med en Panasonic AG-AF101. Det kommer att vara ganska mycket material.

 

En bifråga.. På Adobes sida finns en lista med vilka grafikkort som stöds. Har den blivit ändrad/uppdaterad eller är det den som gäller nu med?

 

Som vanligt tacksam för svar!

 

Det blev I7:an.. så det problemet är ur världen. Frågan är nu bara ang grafiken om det här: GeForce® GTX850 2GB funkar ok med P Pro CC eller man måste börja med att byta ut det? Hmm går visst inte att byta ut.. Så det får funka! Har 8 ram men det går att utöka till 32 tydligen. SSD-disk på 120 finns också :)

 

Mvh Anders

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...