Jump to content

Stillerska filmgymnasiet


Stiller

Recommended Posts

Bakom eller framför kameran. Det kan du nu välja när Stillerska filmgymnasiet erbjuder både film- och skådespelarutbildning som också ger högskolebehörighet.

 

Inför hösten 2014 utökar Stillerska filmgymnasiet på Lidingö sin filmutbildning till att även omfatta skådespeleri. Stillerska blir därmed den enda gymnasieutbildning i landet som kombinerar lärande inom filmskapande på detta sätt.

 

Utbildningen innefattar allt, från manus och filmproduktion till skådespeleri och dramaturgi. Eleverna arbetar i gemensamma filmprojekt under åren. Sista året gör de en spelfilm som slutproduktion. Den visas för publik på biograf i Stockholm.

 

Antagning till utbildningen görs med betyg, arbetsprover och intervjuer. Stillerska har riksintag vilket innebär att eleverna kommer från hela landet. Man tar in en klass i varje årskurs, vilket gör att skolan har nära sammanhållning i en kreativ och lugn arbetsmiljö.

 

Nu får vi en fantastiskt unik utbildning inom filmskapande. Det är något vi önskat erbjuda ungdomar i flera år. Många har hört av sig och frågat efter just detta. Vi tycker att det är en helt perfekt kombination och drar igång vår nya verksamhet till hösten, säger Stillerskas rektor och kreativa ledare Anette Lorenzen.

 

Vi har ett hus som verkligen sjuder av kreativitet och filmskapande på bred front, och ser fram mot många kreativa samarbeten och fina produktioner, som våra ambitiösa ungdomar kommer att skapa.

 

För mer information och ansökningsförfarande besök Stillerskas hemsida [Stillerska filmgymnasiet

Link to comment
Share on other sites

Men ge upp spammet. Vinstdrivande företag som startar ännu en utbildning som skickar ungdomar in i arbetslösheten.

En post, visst, men lägg ner att dubbelposta och sedan skapa nya användare bara för att bumpa tråden. Desperation tyder ju inte direkt på kvalité.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...