Jump to content

Larmpanel med knappar


Kim-O

Recommended Posts

Hej!

 

Inför en kommande inspelning ska jag i en scen ha med ett villalarm, där larmet ska stängas av via en knappanel. Saken är den att jag inte har något riktigt villalarm, vilket medför att jag behöver något som ser ut som det.

 

Det jag söker är en knappanel likt följande bild: Electia AB

 

Dock har jag inte hittat möjligheterna att införskaffa en panel utan medföljande larmsystem. Någon som har en tanke på hur man kan skapa en larmpanel på rekvisitaväg?

Link to comment
Share on other sites

Jo stycka en gammal knapptelefon är min spontana tanke.

Kommunens återvinnignscentraler har oftast en separat avdelning för elektronikskrot och den brukar vara bemannad. Detta för att de är trötta på folk som gräver efter saker att sälja second hand. De har därför en ganska no-no-policy till att dela ut saker. Men om man hittar rätt person, går direkt till dem och förklarar läget utan att först börja gräva på egen hand, brukar man kunna få plocka saker, och bygger man upp en bra relation med de som arbetar där är det GULD värt....

Städer jag jobbat i där vi fått ta eller låna saker brukar jag alltid skicka eller komma förbi med en påse kanelsnäckor eller liknande efteråt. Samma med Second Hand-butiker och liknande. Det kostar 20 spänn, och nästa gång du gör en film kan den goodwill du byggt upp innebära att du får låna saker för flera tusen utan krångel - väl värd investering!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...