Jump to content

3d Animerare sökes!


dupa666

Recommended Posts

Tjena!

 

Jo det är så att jag och i princip hela min bekantskapskrets har börjat spela in en film. En Retro-scifi och för att genomföra detta behöver vi fler 3d animerare/modellerare till projektet. Vi behöver DIG som kan tänka dig göra detta för lite och ingenting (förutom äran då) brinner för att animera/modellera. Framför allt animerare krävs. 3d animeringarna kommer till mestadel bestå av Rymdskepp, rymdstrider men även lite stadsmiljöer. Vi använder Matte paintings ( Se bifogade bilder) i så stor utsträckning som möjligt.

Vi använder maya och/eller 3d Studio max

Vår budget ligger för tillfället någonstans runt 100 000 och vi har spelat in ca en tredjedel av filmen som kommer bli ca 40-60 minuter

Skicka gärna bilder och för mer info kontakta mig helst via MSN på patrik_satan@hotmail.com

Boende i jämtland eller hyfsad uppkoppling krävs dessutom!

Lite kort om filmen:

 

Adventures of the Space Pirates – Ett ungdomsprojekt i Jämtland

 

Filmen är i första hand en äventyrsfilm rotad i både Science Fiction och Noir genren. Den utspelas i en alternativ framtid där en planet liknande Jorden styrs av det så kallade Förbundet under Nestorn och ett råd bestående av olika marknadsintressen. Jorden är nästan enad under detta styrelseskick och försöker desperat införliva Ytterområdet, ett område i civilisationens utkanter, med centralmakten. Mot försöken att kuva ytterområdet står en brokig skara luftpirater, som gör allt för att plundra Förbundets intressen. Nestorns politiska styre, som försvagas under trycket från rådet och militären som styrs av hans bror Ciceron, försöker att ena Ytterområdet och Jorden på politiska vägar. En allt för långsam väg enligt militmilitären och marknadskrafterna. I hemlighet har därför Ciceron(Jordens överbefälhavare) planerat en kupp tillsammans med rådet för att sedan dela upp Ytterområdet efter egna intressen. Till sin hjälp har de ett nyligen återupptäckt vapen av oanad styrka. Piraterna blir plötsligt de enda som kan förhindra en katastrof.

 

Vi är en grupp ungdomar som under en längre tid intresserat oss för film och skapandet av film. Efter en trevande start med projekt som stumfilmen Der Gliedzenhacker, en svartvit historisk berättelse som bland annat spelades in i sammarbete med Teaterverkstaden och Jamtli, gick vi vidare med att försöka göra Jämtlands första noirfilm. Dessa projekt introducerade oss för många talangfulla ungdomar som snabbt slöt sig till kärntruppern. The Drapery Falls, som noirfilmen döptes till, skördade vissa framgångar i tävlingar som UKM, där den gick vidare till riksfinal. Filmen var ett ideellt projekt utan budget.

För att utvecklas som filmare valde gruppen en svår genre som nästa projekt. Arbetstiteln blev Adventures of the space Pirates och är en Äventyr/Sci-fiction/Noir produktion. Ett 30-tal ungdomar i åldrarna 18-25 är engagerade direkt eller indirekt och projekten har blivit beviljat bidrag från Ung Kulturs Brännbart och Studiefrämjandet.

 

 

BILDER:

Här är några bilder från det vi filmat (ej färgkorrgerat och dyl) lite med digitalkamera och en jämförelse mellan för och efter matte paintings

Bilder finns på:

http://scifipirates.proboards28.com/index.cgi?board=Modeller&action=display&num=1100191630

 

 

Ett halvfärdigt ”Theme”

Finns på:

http://www.whiz.mine.nu/pirates/Space_pirates_main_theme.mp3

 

Så kontakta mig på patrik_satan@hotmail.com om du är intresserad/ känner att du kan tillföra detta projekt något!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...