Jump to content

Manus: The Snugglebumps (5 sidor)


MMike

Recommended Posts

Detta är tänkt att vara ett pilot avsnitt som jag ska skicka till Channel101.com, därför är all dialog på Engelska, men resten av manuset på Svenska. Channel101 är en sida där man gör första avsnittet till en tv-serie, max 5 minuter. Sen röstar en publik på om man ska få göra ett till. Så det är utifrån det jag gjort manuset.

 

Handlig: The Snugglebumps är magiska små, gulliga djur som bor i en magisk värld i skrevet på Richard Paulsson. En mörk natt använder den onde Lord Zooloth sina mäktiga krafter och får alla djur att rymma. Nu måste Richard fånga in alla Snugglebumps innan de stör jordens naturliga balans och förstör julen.

Det är tänkt att varje avsnitt ska kretsa kring en enda Snugglebump och i slutet av varje avsnitt fångar Richard in den. I detta avsnittet är dock själva infångandet en rätt liten del eftersom största delen av tiden går åt till att bygga upp handlingen.

 

Detta är ett av de första ordentliga manusen jag någonsin skrivit. Framför allt vill jag ju veta vad ni tycker om själva innehållet men de som orkar får även gärna vara väldigt petiga på hur jag lagt upp själva formatet. Tackar.

 

Typ: Manus

Genre: Komedi

Antal sidor: Fem

Version: 1

The Snugglebumps version 1.rtf

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...