Gå till innehåll

ThePhotographer

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för ThePhotographer

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Testade att öppna ett tidigare project, gjort i Elements 4.0. Enbart filer från DV-kamera. Ca 1h långt färdigklippt med effekter. När man börjar jobba i det, t.ex. att bara spela upp klippen, ser man samtidigt att programmet skapar "toppvärdefil" längst ner till höger. Om jag har aktivitetshanteraren uppe, ser jag hur mer och mer minne går åt, tillsrunt 900000kb, tor det var uppe på 935000, när programmet sa till att minnet för premiere håller på att ta slut. Jag hade gott om minne kvar förövrigt. När jag pressade lite till med att flytta uppspelningen, dök programmet. Har kört Memtest86, som visade ok.
  2. Nix, inget extra nerladdat. Har dessutom gjort en ominstall av Windows 7, samt Elements 8, Samma problem dyker upp... Programmet dyker vid ca när det använder ca890000kb av minnet på aktivetetshanteraren.
  3. Har uppdaterat datorn till Windows 7. Drivrutinen för nVidia är 195.62 Men fortfarande samma problem. Har försökt att följa alla råd tips som jag kan finna på nätet men har samma problem... Nån som har fler ideer?
  4. Mina avi-filer kommer från Canon G10, och är 10-90MB stora. Har funkat klanderfritt i PE 6...
  5. Hej! Håller på med ett projekt där jag blandar dv-material med avi-filer. Materialet är ca 30-40min totalt innan redigering, varav de flesta filer är avi, ca 20st. När nästan alla är inlagda och jag hämtar de sista klippen (avi)från hårddisken, så får jag meddelande att systemminnet håller på att ta slut "Spara arbetet och fortsätt med försiktighet". Eller så kan det hända att den säger "minesfel, kan ej inportera klipp". Det blir samma i både PE 7.0 och 8.0. Datorn är en Fujitus-Siemens Scaleo X Intel Core 2 CPU 6600 @ 2,40GHz 4GB minne installerat (Hade 2GB först men utökade och hoppades på att det var felet.) 32-bitars VISTA nVidia Geforse 8800 GTS 2x interna HDD Har stängt av alla program jag kan komma på och även Windows Aero m.m. Fortfarande samma problem. PE ser ut att använda ca 890000kb när problemet inträffar. Någon som kan hjälpa mig? //F
  6. Hej! Har en avi-fil som jag redigerar i Premiere Elements 7, som utav någon anledning inte är läsbar längre... Det började med att den inte gick att flytta på tidslinjen. Sedan tog jag bort den från tidsinjen och tänkte "importera" den på nytt, men det gick inte. I Windows Utforskaren står det att det är en avi-fil men iconen ändras inte som på de andra avi-filerna. Har försökt att reparera med DivFix, Streamclip & VirtualDub men samtliga säger att det inte är en en AVI-fil och DivFix hittar inga ljud eller videofiler. Till råga på allt finner jag inte clippet i orginal på DV-bandet heller... Mycket tacksam för hjälp! //Fredrik
×
×
  • Skapa nytt...