Gå till innehåll

Kallefilm

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Allt postat av Kallefilm

  1. Jo jag förstår nog att den måste in på verkstad. Men ännu så länge fungerar den, det bara låter lite..
  2. Ja! varför krångla till det...
  3. Har ett litet skavande ljud från bandaren på min XM-2. Har nån erfarenhet från detta? Är det på väg att paja? Kan man själv göra nåt?
  4. Hej! Är intresserad av stativet. Manfrotto?

     

    //Kallefilm

  5. Kallefilm

    Vad tror vi på?

    Obs! Jag skrev "vilseledda" inte sända av Djävulen. Är det inte en intressant tanke: De flesta religioner säger att det är Gud som styr den här världen men Bibeln säger att det är Satan. Och visst ser det väl ut så? Så i stället för att bedöma Gud efter religioner, varför inte ge bibeln en chans. Hur många gör inte tvärsäkra uttalanden i såna här frågor utan att vara insatt i vad bibeln egentligen säger. Jag kunde inte låta bli att komma med ett inlägg när jag såg att det fanns en hel del funderingar över såna här frågor. Men jag har inte tänkt fortsätta att debbatera sånt i detta forum, så det här är mitt sista inlägg. Om någon verkligen vill ge Bibeln en chans prata då med Jehovas vittnen då kommer han/hon att få hjälp att förstå bibeln
  6. Kallefilm

    Vad tror vi på?

    Nä, men vilsna...
  7. Kallefilm

    Vad tror vi på?

    Det finns många religioner, varför? Kan det ha att göra med det som sägs i 2Korinthierna 11:14,15 "Och det är inte underligt, ty Satan själv omskapar sig ständigt till en ljusets ängel. Därför är det inget stort om också hans tjänare ständigt omskapar sig till rättfärdighetens tjänare..." Och i Uppenbarelseboken 12:9 sägs det: "...han som kallas Djävul och Satan, han som vilseleder hela den bebodda jorden..." Kan det vara så att han använder sig av religion för att hålla människor borta från (sanningen om) Gud? Kan det vara därför det hela verkar så förvirrande...?
×
×
  • Skapa nytt...