Gå till innehåll

stefanf

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av stefanf

  1. Hej, Jag är ny i branschen och försöker komma igång ordentligt och vill nu få mer erfarenhet i området. Har tidigare mest satsat på musik men på senaste tiden har mitt intresse för film och TV ljud bara blivit större och större. Har tidigare jobbat på mindre produktioner som både A- och B-ljud. Största intresset ligger dock i Sound Design och mixning/mastring. Jag skriver här nu för att erbjuda mina tjänster, för både gratis och betaljobb. För att se lite mer vad jag har gjort hittills så kan ni titta in på min hemsida: Home : Katchafyah Productions Gillar ni vad ni ser (hör ;) ) så är det bara att skicka iväg ett mail till mig på: stefan@katchafyah.com /Stefan
  2. stefanf

    Tatueringar.

    Hehe, tack för alla svar! Jag tänkte lite på det som Normen sa också: Då kommer nästa fråga: Vad är de "proffsiga verktygen" för några verktyg?
  3. stefanf

    Tatueringar.

    Men det kan väl inte funka om en karaktär t.ex ska vara i vatten?
  4. Hej! Jo jag undrar lite hur tatueringarna görs på film? Om vi tar t.ex Michael Scofield i Prison Break som har tatueringar över hela kroppen. Visst det jobbet tog ett x antal timmar att göra. Men jag tänkte bara om man vill göra några mindre tatueringar. Kravet är ju självklart att det ska se äkta ut, vilket det inte gör med en vanlig svart tuschpenna! Jag vet att det finns henna tatueringar, men dom sitter väl där en längre tid? Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...