Gå till innehåll

croby

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Utmärkelser för croby

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Hej! Köpte för ett tag sen ett Panasonic mini-dv cleaning tape men när man stoppar in det visar den bara att man ska ejecta bandet också ståre typ "check the tab" eller nåt! Någon som kan hjälpa mig med detta problem? Skulle verkligen behöva rengöra kameran lite hehe
  2. Hejsan Har en Sony DCR-HC18E som det är något väldigt skumt med, så tänkte kolla här ifall någon visste eller har något tips på vad man kan göra åt problemet! Det är så att när batteriet är slut och jag stoppar in laddarkabeln för att ladda så lyser inte denhär orangea "laddningslampan" utan istället så blinkar den gröna lampan för att indikera att kameran är "påslagen" istället! Och det konstiga är att ifall jag lyckats ladda upp den och låter den stå avslagen med batteriet i så töms strömmen ur batteriet direkt eftersom det verkar som den ändå drar ström fast den är i Off läge, verkar som att den är på ändå av nån konstig anledning och drar ström! Nu på senare har det inte ens gått att ladda den för att laddningslampan har inte lyst... Tycker det är väldigt konstigt och drygt iaf! Nån som har nån aning om vad som kan va fel? Tacksam för svar!
  3. Tjena Visste inte vart jag skulle posta detta men denna sektion verkade mest lämplig iaf hehe. Under en längre tid har det varit så att när jag tar in film från kameran till datan i AVI kvalité i Adobe premiere pro 7.0 så blir det som hack i filmen och den går helt enkelt inte att se på för det hackar o hoppar så mycket! Jag har provat att omformatera om datorn, har installerat om Adobe otaliga ggr. och det brukar funka ett tag att ta in i AVI utan att det hackar men tillslut så börjar filmerna hacka igen... Det blir även samma problem då jag tar in med movie maker i sämre kvalité och oftast händer det då det inte är korta klipp bara utan när det blir flera minuters intagning av film. Så det är väldigt störande att varken eller funkar liksom, det har både vart såhär med mini DV kameran jag hade innan och den som jag har nu. Är det nån som har nån aning om vad det kan vara för fel? För jag har planerat att kanske inom en framtid göra en dokumentärfilm och då vill man ju gärna kunna ta in i AVI kvalité! Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...