Gå till innehåll

Muqito

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Allt postat av Muqito

  1. Kan ju passa på att fråga samtidigt: Om jag filmar på t.ex. bilmässan eller något sådant, kan kameramikrofonen gå sönder för det då? Det kan den väl ändå inte va?
  2. Håller med här faktiskt :P Det där var asballt!
  3. Hur aktiverar man dessa då?
  4. Muqito

    Idé - torka

    Hejsan alla :) Jo, jag har just införskaffat mig en Canon XH-A1, eller ja, inte precis nu utan för typ två veckor sedan. Grejen är att jag och mina kompisar hade tänkt att från början göra lite små-sketcher för att senare göra en film! Men vi har INGA som helst idéer, hur ska vi gå tillväga då vi gärna vill sätta igång och göra någonting. Ska vi typ sitta runt ett bord och komma med massa korkade förslag för att sedan bestämma oss för något? Det ska vara likt kvarteret skatan för er som har sett det ( små humorsketcher ) Aja jag är väldigt tacksam för förslag. Sen undrar vi också, alltså tänk om man gör något skämt, så har någon annan redan gjort det? :/ Hur ska vi veta det då? Tack på förhand :)
  5. Hade tänkt att lite senare om jag och mina kompisar får in några donationer ta och åka ner till något U-land för att sedan skänka mat osv och filma hur de har det och hur glada de blir när de får kläder, mat osv. Aja det är en dröm jag har iaf.
  6. Muqito

    Att andas ut rök

    Kanske går att göra en variant av det här? http://www.videocopilot.net/tutorials.html?id=96
×
×
  • Skapa nytt...