Gå till innehåll

Emil91

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Utmärkelser för Emil91

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Emil91

    En tågresa

    God förmiddag:) Ja jag vet egentligen inte riktigt va jag ska skriva om det här manuset, men det negativa är väl att det inte händer något speciellt spännande;) Karaktärerna är väl dock ganska välskrivna och replikerna passar in nästan jämt tycker jag:) Men det händer som sagt inget spännande som gör att man vill kolla vidare men du skriver bra och korrekt tycker jag och om du hade fortsatt och kanske lagt in en spännande händelse eller nåt så hade det kunnat bli rikigt bra! Och är det nåt filmen vill nå fram med? Tex budskap?
  2. Det ska bli, nu har jag skrivit en bit in på första avsnittet och kan säga att det händer mer o mer saker, tänkte dessutom avsluta avsnittet litet dramatiskt;) Men om det också ska vara en följetong så kan det ju inte hända extrema saker i precis varje scen, jag försöker skriva så mkt som jag själv upplever och har upplevt, men det där om ett fosterbarn de var bra:) Har faktiskt en liten ide om att en av karaktärerna ska bära på en sjukdom, allstå en ovanlig sjukdom som han för över till andra genom sex osv, kanske aids eller nåt, vad tror ni om det?
  3. God morgon alla filmintresserad;) Nu på morgonen har jag varit kreativ och fortsatt skriva lite på min Serie, och dessutom hunnit skriva ner lite viktig information om dom fyra huvudpersnonerna som dyker upp i avsnitt ett. Så om ni har några frågor om karaktärerna så ställ dom bara:) För nu börjar jag få ordning på det mesta;) Dessutom skulle jag vara glad om ni själva kanske skulle vilja komma med lite förslag om vad som skulle kunna hända i serien:) Och lite namnförslag på vad den kan heta skulle också sitta fint:P Kanske skulle ni vilja hjälpa till och skapa en "ond" karaktär? Tack på förhand. Karaktärsbeskrivningar huvudroller.doc
  4. Tack för att ni är uppriktiga! Jag kan hålla med om att början känns jävligt seg;) Men det var mest för att jag ville presentera karaktärerna lite, O jag kan säga att spänning ska det bli, det kmr faktiskt en rätt så spännande scen direkt efter den sista jag skrev som ni kunde läsa, Och sen eftersom det är en följetong så vill man ju helst av allt lyckas presentera alla karaktärerna redan i dom första två avsnitten, så kmr det allafall bli här, eftersom Alexander, Matilda, Linus och Julia är dem som kmr vara med i det första avsnittet men i avsnitt två så kmr det komma två till som i det här avsnittet är på semester med sina päron i utlandet;) Men jag kan allafall lova er en härlig dramaserie inom snar framtid:)
  5. Hejsan.. Sitter för tillfället och håller på att skriva min egen tv-serie, men innan jag fortsätter så skulle jag vilja höra vad just NI tycker om det jag skrivit hittils. Och nu skulle jag vilja ha lite feedback som det så fint heter. Serien som jag håller på och skriver är beräknad till tio avsnitt och just nu håller jag på med avsnitt ett. Avsnitten kommer hålla på i ungefär trettio minuter..Men om jag ska in lite mera på handlingen iserien så kan jag säga såhär långt att den handlar sex st ungdomar som lever och bor i ett samhälle strax utanför Stockholm som kallas Vårsta (Inte en aning om det finns nåt som heter så i verkligheten, men hoppas inte det) I allafall så är det tänkt så att man ska få följa dom här sex ungdomar i motgångar osv och redan när serien börjar så finns det lite små problem som i senare avsnitt kommer bli allt större, så läs och njut och ge gärna kritik:) Dessutom så skulle jag vilja att ni ger förslag på ett lämpligt namn på tv serien. Tack på förhand! Tv-serie.doc
×
×
  • Skapa nytt...