Gå till innehåll

ozz

Medlemmar
  • Inlägg

    35
  • Blev medlem

Inlägg postad av ozz

  1. Tja!

    Har problem med att få till bra export från premiere pro cs4. När jag går in på export så finns inte media encoder som alternativ i premiere. Om jag startar upp Media encoder separat så kan jag öppna den sparade filen från premiere...MEN alternativen för export är väldigt få.

     

    Har testat ominstallera ett flertal gånger men problemet kvarstår. Nån som vet hur man löser detta problem?

     

    http://img6.imageshack.us/img6/9743/exportm.jpg

     

    http://img217.imageshack.us/img217/8305/preset.jpg

  2. Ser ut att vara ganska många olika färginställningar genom hela videon. Jag tycker du skulle gett musikvideon ett mer enhetligt utseende, inte blanda så många färginställningar. Vissa scener ser väldigt matta ut, medans andra är vädigt färgfulla.

  3. musiken är rättså mellow och avslappnad...

    "är du lugn är du lugn, är du bull är du bull"

     

    texten tar upp lite exempel på folk/situationer som relaterar till bra eller dålig vänner....

     

    jag är med vad du menar... är osäker på att blanda in svartvitt... vill bara på något sätt göra historien lite mer enhetlig, eftersom den är i lite olika miljöer och kanske blir enklare att följa om den stack ut lite mer från det andra... folk startar lite i sina hemmiljöer... möts upp... åker till ett ställe och träffar vänner... med några inslag på "bulla folk" som dem träffar på vägen...

    sen själva scenerna är mer lite sköna avslappnade ställen typ...

     

    jag är rätt ny på det här med video.. så vet att jag saknar verktygen för att få saker som jag vill ha dem... så tar gärna åt mig av tips och kritik...

    just nu är det vad det är... kommer lixom inte gå ut och filma fler scener och liknande... men skulle vilja få ett så bra resultt som möjligt med det material som finns... och det som återstår nu är färgkorrigering och liknande...

     

    gör det någonting om de olika scenerna inte har samma färgstick i redigeringen ? är det bra om man skapar lite kontrast mellan scenerna ? eller ska man försöka smälta ihop scnerna så mycket som möjligt med liknande ljusförutsättningar och färger osv ?

     

    Jag tycker att du ska testa dig fram tills du hittar ett resultat du känner dig nöjd med. Sen tycker jag du ska kolla in andra musikvideos och på så sätt få inspiration till hur du kan klippa, färgkorrigera mm.

     

    bra sida med många musikvideos du kan få inspiration ifrån http://new.music.yahoo.com/videos/

  4. här är ett test på ena scenen...

    någon som kan ge mig lite användbara tips utifrån detta ?

    den lär knappast sticka ut bara för att du gör den svartvit, jag skulle nog köra ideen du hade om grön-aktig färgton. Sen beror det ju lite på vad det är för stil på musiken...positiv, aggresiv mm.

  5. Verkar vara många som drabbats av detta problem, även för full license användare. Red giant hänvisar bara till den senaste versionen av programmet...som funkar lika kasst.

     

    Har ni något tips på liknande program/plugins till premiere?

  6. Jag funderar på att köpa en Canon HF200 som en uppgradering till min tidigare kamera Sony HC42E. Nu har jag några funderingar inför köpet som jag skulle vilja ha svar på:

     

     

    2. Jag har läst att det kan vara svårt att redigera material från HD-kameror, speciellt minneskortskameror. Canon HF200 ger .mts filer så vitt jag vet. Det verkar inte som det finns några vettiga konverteringsprogram och om man klipper .mts filerna direkt kräver det väldigt mycket datorkraft. (Jag har 2,83 quad och 4GB ram). Stämmer mina antaganden?

    Tacksam för alla svar.

     

    Jag har en canon hf200, har inte märkt av några svårigheter att redigera .mts filer. Kör in .mts filerna direkt till premiere cs4 och AE CS4 utan att behöva konvertera. Tycker inte det går segt att klippa dessa filer jämfört med annat material.

     

    System: 2,83 quad, 4GB ram, Ati Radeon HD4800

  7. Funderar på att köpa ett smidigt kamerahandtag/pistolgrepp till en canon legria hf 200. Funderar lite på dessa produkterna, någon som testat denna typen av kamerahandtag? bra/dåliga?

     

    http://www.cyberphoto.se/hama/6814.jpg

    http://www.cyberphoto.se/dorr/camgrip2.jpg

  8. Har laddat ner demo av Magic Bullet Looks till adobe premiere CS4. Men jag lyckas inte få det att fungera, problemet är att bilden blir helt svart på de klipp jag försöker lägga in olika presets på. Någon som vet vad som kan vara problemet?

     

    Enligt deras hemsida ska det vara fullt kompatibelt med CS4

  9. nr 2 passar in på dina filmer ganska bra men den ser ganska dålig ut så nej :D ,men 1an och 3an va bra tycker jag :D asså 1an känns mer som några som gör typ musikvideos (som jag tror att du är) och 3an är mer av en typiskt film vinjet, tycker jag :/ men ja jag skulle välja 3an men om du nu väljer 1an så får du jobba lite mer på droppen i slutet tycker jag :)

     

    Jag inriktar mig inte på att bara göra musikvideos, mer kritik och kommentarer tack!

  10. Jag skulle: använt mer klipp...snabbare klippning helt enkelt. Timat klippen med musiken. Kortat ner åkningen före och efter själva tricksen. Kanske lite sent nu men, använt stativ till vissa scener eller försökt att inte få så skakiga scener.

     

    Musiken var riktigt bra!

×
×
  • Skapa nytt...