Gå till innehåll

Voldemort

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Utmärkelser för Voldemort

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tjena Någon som har tips om hur man kan få sin Vista64 att fatta snabbare att man har pluggat in sin lilla goa Canon FS100? Det ca 15-30 minuter innan den den fattat det. Explorer brukar strula då (inte IE, utan explorer som hanterar fönster). Varför jag vill få det bra igen, alltså som på min gamla XP) är att jag har fått in rutin på att plugga in kameran, låta ImageMixer (som följde med kameran) tanka över filmerna och på så sätt blir det bra kvalitet. Drar man över .mod-filerna blir de skräpdåliga. Så jag har egentligen två frågor: 1. Någon som vet hur man får datorn att agera "normalt" vid ipluggandet av usb-kabeln från FS100:an? 2. Hur man bäst och billigast konverterar .mod-filer så man får bra kvalitet i Premiere Elements 7? //Suck
  2. Okej, låter som det finns en lösning då. Jag får försöka igen. Hela problematiken är att det är för få audio-track att lägga till. Eller egentligen inte. Jag behöver inte fler men när det nya klippet lägger över sitt ljud på det som jag skall ha blir jag sur.. Jag jobbar säkert fel i överhuvud taget men jag ju bara en glad amatör (om ens det...). Tack för hjälpen i alla fall!
  3. Nr 1 har jag hajjat. Markera, tryck U och sedan delete och HEPP! så är ljudet borta. Men min fråga är om det går att får bort ljudet innan jag lägger till det i timeline? 2:an fattar jag inte själv.... får återkomma när jag jobbat mer i det. Det är helt klart jag som gör något skit :-) 3:an: har läst manualen men ser inte alls något om vad dessa funktioner innebär. Med manualen menar jag den där lilla papperssaken som jag spillde "kaffe" på alldeles nyss... :-)
  4. Ja, den är ju verkligen uttömmande. Hittar inte i manualen om sub-clips men de kanske kallas något annat i den?
  5. Det visas i forumet att det finns 1 svar men jag ser det inte?
  6. Hej hej Har sökt i forumet och på nätet men brist på information finns det inte...finns så mycket att jag inte vet hur jag skall söka fram just det jag vill ha svar på. Jag har precis börjat med Vegas och labbar för fullt. Verkar vara ett bra program men jag har några puckar som jag hoppas någon kan svara på. 1. Kan man på något sätt lägga in en video i timelinen utan att den tar med sig ljudet? (jag vet hur man "ungroupar" det och sedan deletar, men det är lite omständigt när det är många) 2. I trimmern får jag ibland en färdig längd på markeringen. Dvs när jag trycker "I" så iställer för att få enbart en ingång får jag en "färdig". Fattar inte hur det blir så eller hur jag får bort det? 3. När jag gör sub-clip så gör jag med regionsmarkeringar. Markerar enbart video men ljudet kommer med. Vad är enklaste sättet att göra sub-clips och vad har "endast video" för funktion? (det här med sub-clips är liksom viktigast av allt i mitt sätt att arbeta, lite frustrerande att inte få till det just nu). Får nog räcka så nu... //Jonas Berggren, total nybörjare.
  7. Voldemort

    Seg i uppstart

    Den är två år nu.
  8. Hej Jag är en glad noob som filmar med min JVC GR-DF540E och redigerar i datorn. Är hur kul som helst MEN nu tar det sådan tid för kameran att starta upp och framförallt tar det as-lääääääänge innan informationen om bandet visas som exempelvis hur lång tid det är kvar!? Jag har nu pulat med den utan framgång, någon som har ett tips? Det står inte mycket om minneskortet som man har isatt, jag funderar på om man skall formatera det elelr något sådant? //Jonas
×
×
  • Skapa nytt...