Gå till innehåll

NaturalMystic

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Utmärkelser för NaturalMystic

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Pga väldigt lågt intresse för detta film evenemang så blir det inget i vilket fall haft dryga 100 tittare men inget svar hehe.. kom igen tjejer å killar vill ni bli nåt får ni också ta er mod att skriva en rad lr två.. men jaja Tack för mig å ni kan stänga denna tråd nu tack lr hur ni gör :) Peace out =X
  2. Hm jaha antingen är ni killar å tjejer väldigt blyga här inne eller så kanske jag har formulerat någonting fel? Kommer bli en festival tillsamans med en del lokala föreningar här i Gävleborg samt antidrog festival.. Och juste den kommer vara i Gävle också såg jag glömt det.. Vill göra någonting för film folket ute i sverige också för som jaag förstår så är det inte så många event för er där ute, så ja behöver snabba svar så jag vet om jag ska ta in dom här killarna inom film annars hoppar vi de..
  3. Ja Tjenare alla film fantaster skulle vilja börja med presentera mig lite snabbt med ja heter Marcus Garvey å sysslar först å främst med musik.. Så jag kan väl inte så där jätta många film termer och så där så skulle va bra med inte allt för komplicerade termer på denna tråd iaf ;) Tänkte kolla läget med er hur stort intresset är för en Film och Musik festival med inslag av mode samt dans. Alltså kommer det vara som en stor festival där tanken är att det kommer vara en tävling inom film.. Hade tänkt mig något lättare som kanske kort film / novell film där ni då kan skicka in era bidrag och tävla om sommarens bästa film. Samt kommer det bildas en jury. Så vill alltså kolla intresset för detta om det är värt att ha med det. Kommer försöka hålla denna tråd i liv alltså då upptatera den i jämna mellanrum. Och juste detta kommer ske i sommar mellan Juli och Augusti ska fastställa datum så fort vi får allt fastställt med tillstånd och liknande. Ni får jätta gärna komma med feedback, idéer och frågor inom de här området Mvh Marcus G.
×
×
  • Skapa nytt...