Gå till innehåll

WiKitsune

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev medlem

Utmärkelser för WiKitsune

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Den allra första scenen ger så mycket mer smak. Den sätter en bra stämning på vad jag trodde det skulle bli. Fick lite Fargo-känsla över det hela. Men filmen blev inte alls vad jag trodde. Som D_Odell sa många fina bilder. Men jag trodde det skulle vara mer av en film. Fortfarande gillar jag första scenen något enormt. Den filmen vill jag se.
  2. Var också en av mina första Film upplevelser där man förstog vad film kunde va. Fast nu är jag rejält insnöad i, Franska nya vågen... :D
  3. Han menade att du ska berätta vad det är för super 8 kamera du har. Är det en Nizo, Canon, Chinon osv. Skiljer väldigt mycket i pris. Lägg upp en bild om du inte vet själv.
  4. Tack så mycket känns som jag har lite mer koll nu. Gäller bara att hitta en bra mick! :)
  5. Ja tänkte på det också, att jag skulle få mycket material. Men om jag sitter och andas skulle det höras?
  6. Okej men tänkte inte sitta brevid när jag spelar in men kan ju förstås rikta micken åt det håll "mest" ljud kommer ifrån. Tänkte fånga upp lite ljud som jag kan använda senare. Eftersom det är super8 film jag tänkt pyssla med.
  7. Okej tack! Får bygga nån ställning och hänga micken i den. :)
  8. Kan man lägga en mikrofon utomhus för tex spela in fågelkvitter och annat som låter på morgonen/kvällen. Eller kommer kvaliten bli väldigt dålig?
  9. I hear you, eller hyra kamera. Har en Chinon som fungerar så det får kanske räcka.
  10. Ja öppnade den, var rätt roligt och se hur den ser ut. Men lyckades inte hitta något ställe att slänga dit "poten" på så stängde ganska snabbt igen. Men såg ett antal "pots" fast att dessa som redan fanns i kameran var mindre än den jag har. Jämför en vanlig svartmyra mot en sån där stor myra som är svart och lite röd. Man ser skillnad men båda är små! Det jag fortfarande tycker är lite konstigt är varför det bara går att ta "ett kort"... Chinon låter "RRRRRRRRRRRRRRRRRRR" (som om man skulle filma) medan Nizon bara låter "R".
  11. Hej tack så mycket för svaret, tryckte ner den lilla piggen som åker in när dörren stängs. Såg nu att den tittade fram ur hålet! :) Ska öppna upp kameran, något man ska tänka på medan man har kamera öppen? Vill inte att fler saker ska ramla bort. :P
  12. Jämförde Chinons kassetutrymmet med Nizon verkar som att något saknas på vänster sida där hålet är. Någon som har en Nizo och kan visa hur det ska se ut?
  13. Det såg ju faktiskt ut att vara en "pot", men där man sätter in kassetten så är det inte helt "tätt". Kan ju vara så att "poten" ramlat bort och sen hamnat i kassettutrymmet senare... Då blir det lite svårare att fixa... Batterierna är nya och fungerar. Men det bästa kanske är att testa filma lite för att se ifall den fungerar. :)
  14. http://img246.imageshack.us/img246/1762/pict2513yi6.jpg Här kommer en bild innefrån kameran, knivigt att få någon bra bild.
  15. Okej bra förklarat ska försöka testa kameran och se ifall man kan utesluta något, har också en Chinon och när man startar den så kan man "spela in" utan film. Alltså den låter som om den skulle spela in. Men när man gör samma sak med Nizo så blir det bara som en singel frame bild när man "spelar in". Ska Nizon låta så eller ska den låta som Chinon?...
×
×
  • Skapa nytt...