Gå till innehåll

MovieAlex

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Utmärkelser för MovieAlex

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. MovieAlex

    Se död ut

    Väldigt bra tips tack ! tror jag ska kolla närmare på de där produkterna verkar vara något jag kan behöva. Tack för all bra fakta gorse också! fick nog mig att tänka om att man inte behöver så mycket onödig smink utan lite blod och lite arbete med att spela död =)
  2. MovieAlex

    Se död ut

    Det ska vara bara några timmar efter att de dött som de hittas så då vill man väl få effekten någonstans innan de börjar blekna så man kanske inte behöver mycket smink då utan mer effekter av synliga skador och skotthål etc. Någon som vet vad man kan behöva för att fixa torkat blod och annat som gör att man ser att det rör sig om en skottlosning.
  3. Jag och ett par andra håller på att göra en film där man i början som "tittare" kommer in till en brottsplats där 3 ungdomar ligger döda inför en avspärrning av polisen. Det jag vill veta är hur man ska sminka de så att de verkligen ser döda ut på nära håll. Meningen är att man ska åka med kameran över varje "lik" så att man ser vilka personerna är. Tacksam för tips om t ex vad för smink man kan använda och hur man gör "torkat" blod kanske?, Det vi också bestämt är att någon kanska ska ha en skottskada i huvudet etc. hur får man det att se bra ut på nära håll?
  4. haha, jo men animerat kan ju vara en bra idé. Inte för att man är så duktig på sådant, annars kanske en kort skräckfilm ? (spöken)
  5. Det är så här att jag och en annan har fått i uppgift att göra en film med mål att visa den på lokala filmfestivalen. Vi är endast jag och kompisen som ska göra filmen, så har ni några förslag på vad man skulle kunna göra för typ av film? vi tänkte på action men kan inte det vara ganska svårt med endast 2 personer? Kom gärna också med förslag på handling så vi får lite inspiration :)
×
×
  • Skapa nytt...