Gå till innehåll

Dronjak

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Filmskapande

  • Utrustning
    Vegas 7.0

Utmärkelser för Dronjak

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Fick det att fungera nu. Tack så mycket. Jag hade inte gjort om det en andra gång som ni sa, utan bara brännt .mpg filen. Kunde inte använda mig av nero för att göra om det utan använda Windows som codade om och brännde det. :) Så nu är det som det ska .. Tusen tack för svaren och hjälpen!
  2. Ah .. Men då är det jag som gjort fel hela tiden. För jag har bara brännt filen rakt av. Som sagt, va 3 år sen sist. :p Man har glömt mycket sen dess märker jag. Men testar att codar om det nu och hör av mig sen igen. :)
  3. Vanlig DVD-R .. Bränner med Nero och behöver inte avsluta den där vad jag vet. :o Aha ok. Kanske ska testa att göra det separat då. Jag anvnder bara nero och bränner ut filen på DVD skiva. Har för mig att jag gjort så innan, men va ifs 3 år sen som jag brännde ut något sånt här längre projekt till DVD. Ska ju inte vara något fancy, utan behöver bara att det ska vara spelbart på DVD liksom. :o
  4. Vet inte vad som är fel. Vill ha ut en film jag klippt och kunna spela den på DVDn, men funkar inte när jag försöker spela den. Testat på alla mina DVDs, så antar att det är mina inställningar som är fel när jag renderar. http://img243.imageshack.us/img243/6643/videoinst1.jpg http://img62.imageshack.us/img62/4376/videoinst2.jpg http://img87.imageshack.us/img87/11/videoinst3.jpg http://img28.imageshack.us/img28/8336/videoinst4.jpg Så ser mina inställningar ut. Filmen är ca 1h 25min lång och filen tar nog en 3,8GB eller något. MPEG-2 format och en .mpg.sfl fil skapas med film filen när jag renderar. Någon som vet vad som är fel? :(
  5. Tack för din kommentar Radioman :) Tja, detta är ju tagit mitt ur manuset eller så. Ska lägga upp hela när det väl är färdigt. :) Filmen ska ju bli en "action-komedi" kan man säga .. forhoppningsvis iaf ;) Hehe. La upp den mest för att få reda på om själva uppbyggnandet och det text mässiga ser bra ut. Tack för din kommentar och tips, kommer att det i åtanken :)
  6. That bad?! :o Vill gärna ha kommentar om upplägg etc. :) Alla kommentarer är välkomna.
  7. Hehe. Någon som har några mer tips? Eller ska jag börja läsa alla HV-20 trådar som finns på forumet ist? ;)
  8. Titel: Bubbel Voodooversion: 1 Handlard om 3 killar som gör allt för att få tag på det finaste drogerna. Note: Detta stycket är taget från mitten av manuset. Beskrivning av kläder och dylikt som huvudpersonerna har på/med sig förklaras i scenen innan. nytt projekt.pdf
  9. När det gäller HD, ska man slopa idéen på att skaffa HD fritt eller? :o
  10. Hehe, jaa det gjorde han nog :) Men om man går upp lite i pris och kollar på PANASONIC NV-GS500E. Är det något att ha? Eller ska man gå upp mera och sattsa på CANON HV-20 som dom flesta verkar tala gott om. Vill helst inte gå så högt i pris som HV-20, så fler tips är välkomna. XL2 får nog vänta lite den med ;)
  11. Tjo! Skulle vilja ha lite tips på bra spelfilms videkameror, helst DV ej HD. Gärna en kamera som man kan styra mycket själv med, när det gäller inställningar, fokus etc. Gärna så vobbel fri som möjligt med :) hehe Priset ska helst ligga runt 4000 - 6000 kronor, så man har råd med den ;) Alla tips och länkar är välkomna :)
×
×
  • Skapa nytt...