Jump to content

izza89

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Hudiksvall
 • Name
  Isabelle
 1. jag fick endå lite problem:/ när jag jag gör som du sa att jag skulle göra(dra som man gör i word) kommer en hand å drar man lite lite grann så blir bilden helt svart?!
 2. oj jag glömde skriva vilket program det var, brukar inte glömma de:P men men de är iallfall adobe premiere som ja använder mig mest av men också finalcut..
 3. om man vill ha en svart bakgrund men ha ett klipp ur filmen uppe i hörnet och en rullande text bredvid hur gör man då för att få klippet uppe i hörnet! endast seriösa svar tack jag behöver inga negativa nedåttpuffar om att jag är sämst elller ställer dumma frågor..vill inte ta mer skit.. //Izza
 4. din förklaring var den enda jag förstod av dessa så tack för att du inte talar så "komplicerat" som vissa andra gör:)
 5. förstod inte manualen eftersom att den är på engelska å jag tyckte att den var svår att följa.. men preoblemet har löst sig nu..
 6. men gu vad duktig du är då:P förlåt att man frågar..ödsla inte tid på att skriva till mig då om du inte vill hjälpa mig trodde att man fick ställa vilka frågor man vill om redigering på detta forum men tydligen finns de dumma frågor som inte är värd att svara på trodde att det var hjälpsamma personer här.. frsten var de bara du som var Jä#vlig mot mig de andra hjälpte faktiskt.. men tack till er andra för era svar! jag har lärt mig hur man gör nu:)
 7. men du hade inte behövt svara mig igen om du inte vill:P frågar jag är det för att jag inte kan, hur ska jag annars lära mig om man inte får ställa mer än en fråga..jag testar mig fram men eftersom att ja inte är van detta program så funkar det inte som jag tänkt mig.
 8. när jag gör mina videoklipp till stillbilder så blir dom oskarpa?! varför..?måste man lägga nått lager elle nått som man gör i finalcut?å isåfall hur? (adobe premiere)
 9. hittade vart man gjorde det men jag fick inte det över de klipp jag hade velat haft de..?!
 10. är ny på adobe premiere så jag har lite problem jag hittar inte vart man infogar texter?kan någon hjälpa mig?för jag antar att de är en enkel match för er som kan:) //izza
×
×
 • Create New...