Gå till innehåll

oskarh

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av oskarh

  1. okej, det där med photoshop är ju enkelt. Om huvudet inte behöver rörafungerar det. Men när jag var hos den där killen rörde sig huvudet också! Jag såg iaf en tutorial hur man gjorde så aatt ett huvud sprängdes, så jag kanske kan kolla i den och se hur han gjorde i den och bara byta ut blodet mot ett annat huvud.
  2. Ett påsklov när jag var yngre gick jag på en workshop där vi skulle lära oss att göra film. Vi sprang runt och filmade lite trams bara och fick med en het tjej och sedan en uteliggare (som heter Arne, fast han var inte svensk) och han som lärde oss det här med redigeringen han tog Arnes huvud och satte på tjejens kropp som sedan gick omkring. Han använde sig av Final Cut Pro. Han gjorde det på några minuter bara, om någon kunde tala om enkelt för en nybörjare eller länka till en tutorial skulle jag bli jätteglad. Jag har tillgång till Final Cut Pro i skolan och Adobe Premiere Pro 2 och After Effects 7 hemma om det är enklare där. (Har klippt en film på några minuter utan specialeffekter i Final Cut innan.)
  3. oskarh

    Att andas ut rök

    jag och en kompis körde rökmaskin en gång, det funkade perfekt! Vi fyllde en petflaska med rök från rökmaskinen som han hade bredvid sig och kunde suga i sig mellan tagningarna. Han rökte cigarr i den filmen. Det såg verkligt ut och det blev inte rinnande i munnen.
×
×
  • Skapa nytt...