Gå till innehåll

Regissören

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för Regissören

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag håller på att föra in en film på datorn från min Panasonic AG-DVX100A. Jag använder Adobe Premiere pro 1.5. Jag trycker på "capture" och börjar spela in medan filmen rullar. Men i slutresultatet som är i .avi format så är det konstiga streck i filmen, nåt slags hack i sick sack som följer personernas rörelser, inte nåt större problem men jag vill gärna att filmen skall se lite proffesionell ut. 1.Kan det bero på att det bara blir så när man spelar upp den i datorn eller fångar jag in filmen fel ? 2. Måste jag verkligen spela upp filmen i normal hastighet när jag fångar in den, det tar ganska lång tid... ? 3.Kommer det ta lång tid att komprimera avi filen till DVD format, har cirka 2 timmar, har ingen extraordinär dator, 2.2 gHz 1024mb,Geforce 6600GT. ?
  2. En väldigt bra artikel faktist, den kan nog hjälpa mig :)
  3. Jag har arbetat med en film nu i ett halv år, den är inget mästerverk men jag har den på en DV-kamera, nu måste jag föra över den till datorn och börja redigera. Men jag vet i stort sett ingenting om hur man gör det,och jag undrar om någon person kan lägga tíll mig på msn så jag kan ställa mina frågor. Nu menar jag allt från hur man lägger in filmen till hur man komprimerar den. Möjligen lite film redigering, orsaken till att jag inte bara "söker på forumet så får jag alla svar", är att jag har kollat igenom i stort sett allt och jag är väldigt förvirrad. Det är väldigt svårt att börja kolla på "Komprimering och streaming" och hitta det bästa förslaget där för att sen gå vidare till "Videoredigering" för att se hur jag redigerar det jag lagt in, det finns inte direkt i punktform så det är svårt att följa. Jag vill helt enkelt bara ha en trevlig Film kunnig person på msn som kan hjälpa mig med sådana frågor. Jag har tillgång till Adobe programmen(premiere,after effects etc),Pinnacle och något mer som jag inte kommer ihåg vad det heter. Min Mail/Msn är: joey_joel@hotmail.com PS. Skulle vara väldigt tacksam om någon kunde hjälpa mig
  4. japp, nu hittade jag, tackar. Lite off topic men jag tror att detta programmet är för svårt för mig, har tagit mig 2 dagars arbete att hitta förinställda menyer,vågar inte ens tänka på att göra egna. Så finns det något enklare (nybörjar) program att arbeta med om man skall göra DVD menyer ?
  5. Tänkte väl att det fanns något sånt, har letat men hittar bara en som är färdig. den kommer jag åt via, Menu----->New menu så kommer det upp en färdig direkt, dock är det bara en, skulle det inte finnas flera ?
  6. Jag har nu skaffat Adobe Encore DVD 2.0 och jag skall om några veckor göra en dvd meny till en film. Och jag skulle gärna vilja träna lite så att det går smidigt när det riktiga arbetet skall in. Men när jag för in nån av mina hundratals .avi så står det att filen måste vara en speciell upplösning. ( 720x576 eller 704x576) Så jag undrar om man kan ladda ner en fil med sån upplösning någonstans ?
×
×
  • Skapa nytt...