Gå till innehåll

Jupikos

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av Jupikos

  1. Följer tråden med intressen, men är det inte konstigt att ingen nämner Sony HVR-A1E?! Är den dålig på något sätt?! Berätta! :)
  2. Jupikos

    Snyggast öppning..?

    Nu blåser vi snuten :) första filmen alltså.. hehe.. såg den som liten otroligt många gånger och njuter varje gång när de filmar långtradaren nära, den startar, rullar iväg och Jerry Reeds låt drar igång.. ahh :)
  3. Ja, det är sant... Några långfilmer blir det inte i alla fall, så pass god självinsikt har jag.. :) Men dokumentärer intresserar mig.. Är Canon XM-2 en bra kamera? Är kvaliteten bra och vad duger den till osv? eller är det HDV som gäller? Vilka är då bra modeller? Canonkameran har i mina ögon ett perfekt format, alltså storleksmässigt. De flesta pratar dock om XL-1 osv. men det är en helt annat klass som jag som nybörjare inte kan ge mig in i direkt. Vill inte heller köpa en "semeterkamera" då jag vet att jag kommer att bli missnöjd. Jag vill ha tv-kvalitet, annars är det i mina ögon meningslöst att filma... då kan jag lika gärna använda en webcamera... och jag vet att ljussättning och bildbehandling i de flesta fall är halva jobbet, men man måste trots det ha ett grundmaterial i bra kvalitet.
  4. Jag är också på jakt efter en kamera, men det är ok att den kostar lite mer än 20000 om den är värd den kostnaden, dock inte hur mycket som helst :) Har fått ett tips på Sony HVR-A1 för ca26000kr, men vet inte exakt hur den är? Någon som äger en sådan? Har även, som ni diskuterar här ovanför, kikat på en Canon XM2. Fick även ett tips på en Canon XH-A1, men den är för dyr... HV20 är säkert rolig, men vill man inte gärna kunna ställa in bländaren manuellt? osv.. Det är inte lätt detta, hjälp! Hälsningar PO
×
×
  • Skapa nytt...