Gå till innehåll

Sir_Cobran

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Utmärkelser för Sir_Cobran

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Om du skall göra detta måste du programera. Det är mycket lättare att göra en genväg till mappen. Nu kan jag ju inte så mycket om video (vet inte hur dom "mapparna" ser ut på dvd ) Hoppas att jag inte har miss upfattat din fråga.
  2. Vet inte hur man kodar en film för MPEG2. Men den är in spelad som Mpeg2 (det valde jag). Hämtade in dom i Pinnacle Studio plus ver 10. (5). Laggt ihop dom. (Så att den första filmen ligger i timeliner 1 och film 2 i timeliner 2.) Delade film 1 i timeliner om 6 min och lika med film 2. Laggt in meny och 1 capitell i början av film 1 osv.. C1 i början av film 1 och M1 i slutet av film 1. C2 i början av film 2 osv. Obs inga C.. vid varje Timeliner allså. Skappat meny, det blir 2 st ruter(1 till varjre film antar jag) Sakt att vid varje M.. skall den gå till meny. Sparat och bränt. Resultat meny vissas i ca 7 sek och film 1 börjar. Det var INTE så jag ville ha det. Jag vill kuna välja vilken film jag vill se. Och jag vill kunna stega mig fram i filmerna (det var därför jag la in Timeliner var 6 min ) Vad gör jag för fel tror ni ?
  3. Jag har spelat in filmerna från video/DVD spelare till datorn. Jag har haft ett program som heter WinTV2000 till detta. ( kom med när jag köpte Hauppauge WinTV-HVR 1300) Dom går bra att se på dator. Kan det ha någon betydellse om dom ligger på dvd-skiva heller band ?? Tackar på förhand för alla svar.
  4. Hej. Skall väll säga på en gång att jag är helt ny (både här på forumet och när det gäller video redigering). Jag har Pinnacle Studio Plus 10. Jag har flera video filmer på vhs band mm. Dom ligger nu på datorn. Jag vill lägga flera filmer på samma DVD med en meny, så att man kan välja vilken man vill se. Problem: När jag hämntar in dom i Pinnacle så delas varje film i hundra tals delar. Hur undviker jag detta ? Hur gör jag en meny ? Tackar på förhand. (vet inte om det är rätt forum heller om jag har gjort något annat fel. säg isåfall till)
×
×
  • Skapa nytt...