Gå till innehåll

rockin_john

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev medlem

Utmärkelser för rockin_john

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag ska nu köpa min första filmkamera någonsin (har bara redigerat andras film förut). Den ständiga frågan är givetvis, vilken skall man välja? Jag söker en digitalkamera för att kunna filma konserter (lagligt!), kameran måste vara: *Liten *kunna zooma bra *gärna ha mic-uttag *bildstabilsator (ett måste har jag förstått?) *inte vara för dyr (självklart) Inte lika viktigt, men: gärna bra ljudkvalitet också... All hjälp uppskattas mycket!
  2. Idag kör jag med Pinnacle Studio 10 plus som redigeringsprogram och är faktiskt nöjd (!) med det. Dock kan jag inte fånga video i det programmet av någon anledning, så jag har fångat med Windows Movie Maker tidigare... Men då kostar det helt plötsligt en hel del? Canopus ADVC-110 ligger på minst ett par tusen kronor? GLAD PÅSK!
  3. Så jag måste alltså köpa ännu ett program för att fixa detta? Då är det väl lika bra att köpa en kombinerad VHS-DVD-brännare till tv:n och först bränna över till DVD och sen in i datorn. Om jag har förstått rätt så är den kvaliten oslagbar?
  4. Har ingen DV-kamera... Men någon måste ju ha ett bra tips på bättre program än moviemaker, som inte kostar skjortan??
  5. Nåt gratisprogram? Jag har Pinnacle Studio 10 Plus, men får inte videon till att fungera i det programmet... :-(
  6. Hur för jag över VHS till .avi eller .mpg med BRA kvalitet? Windows moviemaker gör jobbet, men med så dålig kvalitet!! Finns det något bättre program??
  7. Hur för jag över VHS till .avi eller .mpg med BRA kvalitet? Windows moviemaker gör jobbet, men med så dålig kvalitet!! Finns det något bättre program??
  8. En fråga: Hur lägger jag in text på en bild i min film??
  9. Tackar för era snabba svar!!! Ny fråga: QT PRO, var får jag tag i det?? finns det någon gratisvariant?
  10. FRÅGA 1: Hur konverterar jag .mov-filer till .mpg eller liknande?? FRÅGA 2: Hur konverterar jag .3gpr-filer (dvs filmer från Nokia-telefon) till .mpg eller liknande??
  11. Hmm, har jag missat något, men när jag ska bränna ut en fil med 5.1 ljud på från Pinnacle så vill dom ha extra pengar för en aktivationsnyckel. Ingår inte 5.1 ljud i priset???
×
×
  • Skapa nytt...